Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO/FOTO.Parcarea de sub Podul Decebal, închisă parțial. Se lucrează

O parte din parcarea de sub Podul Decebal a fost închisă din cauza unor lucrări de consolidare executate la partea inferioară a podului.

”Ca urmare a continuării lucrărilor de ”Reparaţii capitale pod Decebal”, prin lucrări la partea inferioară a podului în zona viaductului dinspre Baia Mare, Primăria Municipiului Satu Mare anunță că din data de 31.05.2017 se închide parțial parcarea amenajată sub podul Decebal fără ca acest lucru să afecteze deocamdată staţionarea mijloacelor de transport în comun. Rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere şi să respecte indicatoarele rutiere!”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

În fapt, este închisă partea de parcare mai aproape de viaduct. Partea rezervată stației pentru autobuze nu este, cel puțin deocamdată, închisă.

 

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    O sugestie, dacă tot se lucrează vă rog săpați vreo 10m în jos, faceți încă 5 flanșee și gatttaaaaa!!! Ați ghicit “Prima parcare publică subterană etajată” Ar fi greu? Eu zic ca nu dacă pe baner ar scrie “Tarr” și Primăria ar fi la fel de serioasă ca Lidl. “Mă închin” PS. Supraetajate pe locul fistei cantine Mondiala, una fostul garaj ACR și una pe terenul viran unde a fost clădirea Pensii Agricultori, interzis parcat in centrul nou/vechi al orasului și ar fi supercivilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.