Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Primarul a dat notă Zilelor Orașului Satu Mare: Nota 8,5!

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare a fost una de nota 8,5, precizând că “este loc și de mai bine”.

El a explicat că nu a dorit să iasă în faţă, ci să îi lase pe artişti şi pe meşterii populari să se desfăşoare.

“Nu am dorit să ieșim noi la iveală, în față, cu diferite chestiuni, și să încercăm să urcăm pe scenă. Nu noi, conducerea Primăriei, trebuie să fim personajele principale, ci artiștii, meșterii populari”, a spus primarul.

Edilul a lăsat să se înţeleagă că este foarte exigent cu astfel de evenimente, și că nu ar da nota 10 niciunui eveniment la care a participat, nici din străinătate.

“Nici eu nu am participat la un eveniment nici în străinătate unde aş fi dat nota 10. Poate trebuie să fim mai severi, poate trebuie să fim mai atenţi. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le punem în balanţă”, a mai spus primarul.

Potrivit primarului la ediţia din acest an au participat mai mulţi sătmăreni, au fost încasări mai multe iar comercianţii, deşi au fost mai puţini, au fost mult mai mulţumiţi.

17 comentarii

  1. Sami Răspunde

    CEA MAI NEREUSITA DIN TRE TOATE A FOST!!! CEA MAI SLABA CA REPREZENTARE, SI CA TRUPE SI CA PUBLIC, CEA MAI NECIVILIZATA SI CEL MAI SLAB IMPACT SOCIAL.
    MAI BINE NU O FACEAU

  2. Ion Răspunde

    “Mesterii populari” au fost, in procent de 90%, unguri din secuime sau de aici… cativa mesteri romani, de prin soconzel sau nu sti nimeni de unde… Multi nici nu stiau sa faca ei ce vindeau, ei is numai comercianti… Vindeau perne kicioase, chestii de sticla, tot kici, si altele asemenea… spuneti-mi macar doi care erau cu adevarat mesteri populari adevarati…
    Bani aruncati si lipsa de profesionalism.
    Abia acum si-au dat examenul!

    • Norick Răspunde

      M-ai pus pe ganduri cu profesionalismul tau Ionele. Spune-mi si mie te rog cum trebuie sa fie un “mester roman” adevarat ??? 😉 😉

    • Unu' Răspunde

      Da mă, o lipsât hamsiile cu praz stropite cu oleacă de zaibăr, no așe…
      Și guță fără puță …
      Cuie Moica!

  3. M Răspunde

    Intradevar au iesit mult mai multi oameni, terasele au fost pline, la fiecare comercinat au stat oamenii la rand. Din acest punct de vedere putem spune ca a fost un eveniment reusit. Sa speram ca la anul va fi mai bine si pe scena. Putem spune ca anul acesta Voltaj a fost the best, nici Boney M nu a fost rau, dar albanezul nu si-a meritat banii.

  4. Cosma Răspunde

    Si daca ar fi cea mai slaba el tot cea mai tare ar zice.

  5. Groapa cu micik Răspunde

    Ne lași Gaborilă?!Un pic de modestie! A fost mai bine ca alte dați ,dar de la 3-4 ai ajuns la un 6,5 cu indulgenta din care scădem 1,5 pentru faza cu micii si hamsia ( apropo ai găsit cadru legal pentru a putea interzice comercializarea unui aliment?eu nu!) si așa ai si tu nota de trecere.Usurel că si cu notatul este ca si cu palinca ,daca o bei repede te îmbeți (de succes) sa nu ajungi la final de mandat (daca nu te saltă între timp) la 11-12 din 10 posibil.hai sifon!

    • M Răspunde

      Nu a interzis nimeni micii cel putin eu asa am citit, doar langa scena era vorba sa se vanda doar bauturi. Sau poate sunt eu prost informat?

      • nici usturoi nu a mancat... Răspunde

        doamne fer cum sa fi prost!poate ai mancat prea multe hamzii si ai uitat.si da ,ai dreptate langa scena s-au vandut doar bauturi insotite de gratare,mici,kutocs,frigarui,toros si alte cocktailuri exotice.bagă o geană peste poze se vede si din drona cum sfaraie ceafa de porc si se rasuceste kutocsu pe jar .

        • Norick Răspunde

          Ce fain nickname ai! Inteligent, ca si comentariul tau… ☺️ ? ?

          • matroz

            @Norik:se putea….?

          • Intelighenția

            Acum are si primașu dreptatea lui ,nu poti sa-l afumi pe drAlban sau pe Replic of Boney M cu fum de mici si de hamsii.Pentru ca hai sa fim cinstiti ,micul face fum nu gluma ,e plin de zemuri de carne cu usturoi si mirodenii ,bicarbonatu il umfla il face nervos si trebuie sa sufli in jar sa-l perpelesti sa ramana zemos la mijloc si ars la margini nu are decenta si lentoarea aproape regala a gulașului care borboroseste molcom in ceaun si dupa ce ai calit ingredientele vreo trei patru ore abia daca mai pui un vreasc pe foc.Cum sa crezi ca-i mancare nationala de ciobani.Nuuuu!Si hamsia ,pai ce sa zic,peste prost din marea neagra ,face fum mult improsca cu ulei peste tot ,noo ,noo.Pai poti pune hamsia langa halaszle ,nu poti sa compari sprotu sau pememeu cu gratia obletului,a gingiricii ,a rosioarei de Balaton.Pana si Horty vazand atata noblete inotand in Balaton nu s-a lasat pana nu a ajuns amiral.Dar va spun eu cea mai tare haleala e carnea de sub șa.Aia tace in putoarea ei lundu-si sare din sudoarea calului si iuteala din catranul șeii,nu sfaraie nu părâie ,nu face fum ,nu nimica ,sta cuminte inecata de praful stepei si basina mongolului.

  6. Odorant Răspunde

    Cea mai reusita editie! Felicitari primarului si organizatorilor! Vad ca s-au activizat postacii PSD! Fratilor stati linistit ati furat destul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hai sictir!

  7. Parinte Răspunde

    unde au fost incasari mai multe? sunt revoltat pentru ca de zeci de ani păstrez tradițiile noastre populare din Satu Mare și copiii nostri n-au primit niciun bon de masă, cât că nici plătiți n-am fost cu toate că am fost chemați mult mai repede. foarte slaba organizare. oare in buzunarele cui s-au scurs acele incasari mai multe?

    • Unu' Răspunde

      Despre ce tradiții glăsuiești, despre cerșit? (cam asta reiese din cele spuse mai sus!)
      Sau pentru a păstra tradițiile noastre populare, tu și copii tăi vă așteptați la vre-un fel de recompensă?
      Rău v-a învățat dorel de sătmar!

      (Mirciulică, tu ești?!? Du-te dracu’de zdreanță!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.