Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sunteţi mulţumit de Zilele Oraşului? Cine să cânte în 2018?

Primăria Satu Mare lansează un chestionar online pentru a vedea cât de mulţumiţi/nemulţumiţi au fost sătmărenii în legătură cu ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare.

Consilierul Butka Gergo a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că este un chestionat format din circa 10 întrebări, pentru a afla feed back-ul din partea populaţiei.
El doreşte să aibă o evaluare concretă din partea sătmărenilor care să cuprindă atât puncte forte cât şi minusuri.

Aşadar, trebuie să răspundeţi la mai multe întrebări precum: dacă sunteţi mulţumiţi de ediţia din acest an, care a fost artistul preferat, care sunt programele de divertisment, care v-au plăcut cel mai mult. Vor mai fi întrebări despre focul de artificii, tehnica de sunet, salubrizare, media marketing, etc.
Câteva întrebări vizează şi ediţia de anul viitor.

Una dintre întrebări va fi: Care sunt artiştii pe care îi doriţi pe scenă pentru Zilele Oraşului Satu Mare 2018?

Puteți răspunde chestionarului primăriei aici.

14 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Chestionarul e manipulatoriu. Oricum ai raspunde iese tot cu plus. Nu e loc de a evidentia ce Nu a fost bine.
    Ex: Care a fost trupa dv preferata dintre cei care au cantat…si urmeaza lista cu toti aia… daca nu mi-a placut niciunul, unde spun asta??? etc etc
    Fiasco, per total…

    • Norick Răspunde

      De ce vorbesti prostii ?? Daca nu bifezi nici una , inseamna ca nu ti-a placut nici una . Sau numai mie-mi este logic ?? In plus ai posibilitate sa scrii text la rubrica altele . Ex. nu mi-a placut nici o formatie – eu doar Florin Salam ascult…. :-))))
      P.S. sa-ti multumeasca Butka , ca am raspuns la chestionar – numai am fost curios de ceea ce ai scris – dar subliniez , nu este adevarat !!! 🙂 ;-D

    • dinu Răspunde

      Perfect superlativ extra tare felicitări.

  2. Popica Răspunde

    În anul 2018 sper ca primaria sa anuleze organizarea zilelor orașului,și din cei 100000 de euro să repare piața 25 octombrie ca in 2019 sa putem sa ne distrăm intr-o piața modernă și pusă la punct

    • M Răspunde

      Agreez propunerea dvs. Ar fi bine ca domnul primar si echipa sa faca o vizita la Nyiregyhaza sau Debrecen ca sa aiba o imagine cum trebuie sa arate centrul orasului. A fost dezastru oamenii se impiedicau din secunda in secunda, atat in piata cat si in groapa, pericol public ar trebui inchisa toata zona!!!

    • Groapa cu micik Răspunde

      Corect ,excelenta observație!Atat P-ta 25 Octombrie cât parcul central arată ca după bombardament.pasajul Coposu si groapa ce sa mai spunem după chipul si mintea (lipsa) a celui care le-a pus in opera.Asa se întâmpla când “micul si hamsia” sunt mai importante decât reabilitarea principalei zone de promenada a orașului.(nu ca grădina Romei sau digurile Someșului ar arată altfel).rusine!

    • Florin Răspunde

      Foarte bine spus sa speram ca isi revin la normal domni de la conducere si vor face ceva si pentru orasul acesta ramas in urma

  3. Jimmi Răspunde

    Eu as vrea ca in anul 2018 sa cante Sound of Led Zeppelin, Sound of Emerson, Lake & Palmer si Sound of The Doors. Sound of Mondial si, hai sa fie, Sound of Locomotiv GT. Dar as dori de data asta sa fie fara figuranti pe scena, e destul daca se aude bine in boxe si proiectam un film din concertele lor…
    Si sa nu mai dati zeci de mii de euro pe figuranti, mai bine de banii aia sa dati cateva mii e mici si cativa hectolitri de bere la baieti si fete, in piata.
    Si, in loc de mici sa existe si optiunea pentru carne uscata…

    • Unu' Răspunde

      Și un concert Sounds of Michael Jackson cu o hologramă în mărime naturală ar fi bun 😉

  4. varzăfest Răspunde

    Gaboraș aka “hamsia cheala “si Butkico “miciul agitat “cred ca tocmai au organizat Liberty Parade sau Untold nu un amarat de eveniment cu cinci trupe din care una replica AAA sonorizate din conserva ,cinci minute de artificii si zece tarabe cu mici ,unde micii erau interzisi.Dupa chestionarul lor se pare ca punctul de atractie au fost budele container ,o mare premiera de rasunet mondial.Ne mai intreaba in chestionar daca ne-a placut parada florilor si mai stiu eu ce concurs de halit rahat gemelii ,dar despre spectacolele de teatru nici nu amintesc ,posibil astia doi habar nu au ca avem si teatru in oras.Abia lansata prostia de chestionar,poate de aceea este plina de greseli, ca a si sarit la suprafata apei ca hamsia Gaborică sa-si acorde 8,5 ,fara sa mai astepte rezultatul chestionarului unde te pomenesti ca o sa fie depunctat fix la capitolul buzi container ca tot erau mai mult inchise cu cheia.Doi papagali exultati si idealurile lor de doi lei.

  5. laurentiu Răspunde

    Cea mai PROASTA zi de oras din ultimii ani!!! Sonorizare zero, artisti- cu mici exceptii- care si-au batut joc de satmareni!!!

  6. Unu' Răspunde

    Bine mă, taci și suge o ceapă!
    Cuie Moica!

  7. Reni Răspunde

    RANDI..betty blue…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.