Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Scandalagiu în trafic. Era mort de beat și a fost potolit cu greu de polițiști

Un sătmărean mort de beat a făcut scandal în trafic după ce a fost oprit de polițiști. Oamenii legii abia au reușit să-l potolească. Nu avea nici permis.

În data de 04.05.2017, în jurul orei 15.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare, au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că pe strada Gării din localitatea Medieșu Aurit, circulă un autoturism, condus de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat autoturismul indicat. La volanul acestuia, au identificat un bărbat de 42 ani din localitatea Potău, care mirosea pregnant a alcool și nu vorbea coerent.

Acesta a refuzat prezentarea documentelor pentru control și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgență Satu Mare, în vederea recoltării de probe biologice. De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice la spital.

Ca urmare a extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

În cauza a fost întocmit dosarul penal, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.