Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Zilele Orașului fără Miss Satu Mare? Ce probleme au apărut

Este posibil ca la ediția din acest an Zilelor Orașului Satu Mare să nu fie organizat concursul de frumusețe Miss Satu Mare. Organizatorii spun că vor lua luni o decizie în acest sens.

Reprezentantul Miss TV România la Satu Mare, Gabriela Szelenyi, a declarat pentru PortalSM că societatea pe care o reprezintă are toate drepturile legale pentru a organiza acest concurs.

”I-am scris domnului Butka, pentru că am înțeles că el se ocupă de organizarea Zilelor Orașului și l-am întrebat dacă se dorește să se organizeze Miss Satu Mare dar nu mi-a răspuns. Acest concurs nu poate fi organizat decât cu aprobarea Miss TV. Miss TV are mai multe licențe în țară la concursurile de frumusețe, printre care și Miss Satu Mare. Poate fi organizat un concurs de frumusețe dar cu condiția să nu apară Miss Satu Mare. Acest lucru se spune de câțiva ani buni la Primăria Satu Mare. Ar trebui să se discute cu mine și să mi se spună dacă se dorește organizarea concursului sub numele de Miss Satu Mare”, a precizat Gabriela Szelenyi.

Reprezentantul Miss TV la Satu Mare a mai precizat că și anul trecut s-a inițiat concursul fără ca cei de la Miss TV să știe.

”Domnul Ciprian Crăciun, fiind prieten cu domnul de la București care deține licența, i-a atras atenția că se face Miss Satu Mare fără acordul lui. Însă s-a discutat și s-a ajuns la o înțelegere”, a mai spus Gabriela Selenyi.

Consilierul primarului municipiului Satu Mare, Gergo Butka, a declarat pentru PortalSM că nu a fost notificat sub nicio formă față de acest aspect și că dacă nu se va ajunge la o înțelegere concursul de frumusețe va fi denumit altfel.

”O să mă ocup în weekend de acest lucru să văd ce dorește doamna Szelenyi. Acest concurs se organizează de 21 de ani. Ca și cum ar veni acum cineva la noi să ne spună că a înregistrat brandul Zilele Orașului Satu Mare. Acesta nu este un eveniment cu copyright, cum este Untold sau Eurovision care să aibă o licență unică. Pe logica asta de licențierea cuvântului ”Miss”, cum rămâne cu Miss Boboc?”, mai spune Butka.

Acesta spune că luni va avea o întâlnire cu toți cei implicați în organizarea Zilelor Orașului și atunci va fi luată o decizie: dacă va fi organizat concursul sub denumirea de Miss Zilele Orașului; dacă concursul va avea o altă denumire; dacă concursul nu va fi organizat deloc.

8 comentarii

  1. Dr Cioca Răspunde

    Nu mai jurizeaza Coica și prietenul Culcean pe bani multi pt Victor Constantinovici.

  2. Jacks Răspunde

    dna verifica contractele spencer Craciun cu Primaria Satu Mare?

  3. Tudor Răspunde

    Vă mușcați între voi și încercați fiecare în parte să vă bateți cu cărămida în piept, în loc să vă puneți toți capul la contribuție și să faceți ceva relevant pentru orașul ăla. Jenă să vă fie tuturor. Asta îți sună și ție, PortalSM, pentru toate știrile fără importanță pe care le publici.

  4. adriana Răspunde

    pai e ” miss ziua orasului” nu? Cel putin asa era cand am participat eu.

  5. participanta Răspunde

    Cum de D-na Gabriela are aceasta licenta?? Sa-i fie rusine. Cine este ea ca sa poata avea “Miss Satu Mare”? Sa o vedem si noi !!!! Si nu se poate numi ” MISS ZILELE ORASULUI SATU MARE”?? Si sa nu mai auzim de aceasta Gabriela care l-a lins in fund pe Stef si haita lui . Sa mearga unde a mers si Papici si restul. Se pote fffff bine si fara ea.

  6. locuitor Răspunde

    Numiti-l alt fel si gata

  7. István Răspunde

    amu nu inteleg, care are copyright, Miss sau Satu Mare ? 😀

  8. Kheo Răspunde

    Escroci, smecheri, sa faceti bani din orice, sa va folositi de fiecare chichita sa va fie bine. De ce nu inregistrati si numele Satu Mare, sa nu fie posibil de afisat nicaieri fara acordul vostru sí fara sa incasati bani grei din aceasta. RUSINE pentru aceste gesturi de c…at

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.