Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Unicarm a sărbătorit 20 de ani. Petrecere fastuoasă la Vetiş

Societatea Unicarm a sărbătorit, sâmbătă, 20 de ani de la înfiinţare, firma condusă de Vasile Lucuţ reuşind să devină cel mai mare procesator de carne din România.

Cu această ocazie, familia Lucuţ a organizat o sărbătoare fastuoasă. Doritorii au putut vizita fabrica, după care le-a pregătit sutelor de invitaţi o masă fastuoasă, de unde nu a lipsit purcel pe tavă, taur la protap, cărnuri fripte şi multe alte preparate din carne.

Dintre oficialitățile locale au participat prefectul Darius Filip, primarul comunei Vetiș, Iuliu Ilyes. Pe scenă au mai urcat Puiu Codreanu, Aurel Tămaş, Văru Săndel, soţii Giurgi.

Unicarm a ajuns cel mai mare procesator de carne din România, având în prezent peste 100 de magazine în aproape toaţă ţara. Firma deţine şi trei fabrici de mezeluri, lactate şi pâine.

Unicarm are astăzi circa 2.800 de angajaţi, anul trecut raportând la finanţe o cifră de afaceri de 645 milioane lei.

Vasile Lucuţ a reuşit să intre în topul celor mai bogaţi români, având o avere estimată la peste 80 de milioane de euro.

De-a lungul timpului, Unicarm nu a scăpat nici de foarte multe acuzaţii atât în ceea ce priveşte calitatea produselor cât şi a comportamentului angajaţilor, sau a avut diferite procese, dar a reuşit să treacă mai departe peste acestea şi să devină cel mai mare procesator de carne din România.

2 comentarii

  1. observator Răspunde

    Oare au avut la masa produse de Unicarm?

  2. x Răspunde

    Autoportret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.