Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO&VIDEO. Panică în Poiana Codrului. A ars brutăria!

Brutăria din Poiana Codrului a ars în această după amiază. Flăcările s-au văzut pe acoperiş, iar oamenii au fost panicaţi şi chiar revoltaţi de faptul că pompierii voluntari nu au intervenţie.

De fapt, susţin surse locale, pompierii voluntari din localitate nici nu au tehnica din dotare pentru a interveni în asemenea cazuri, ei având doar sarcina de a salva bunuri.

În cele din urmă focul a fost stins de pompierii din Satu Mare, care însă au făcut zeci de minute pe drum din până în Poiana Codrului.

 

2 comentarii

  1. lupu Răspunde

    Doamna care filmeaza de ce vorbeste prostii? Habar nu are de nimica, dar da din gura. Zice ca vin pompierii dupa o jumatate de ora din Satu Mare, daca nu mai mult. Dar doamna cunoaste oare distanta Satu Mare – Poiana Codrului??? Sau crede ca pompierii zboara??? Si pompierii din comuna sunt dotati pentru stingerea unui incendiu ca asta? Doamna se crede ca acoperisul ala se poate stinge cu galeti cu apa, sau ce mama dracului???

    • matroz Răspunde

      Ce ai lupule?Unde ai citit zisele doamnei!Si apoi sa stii ,in Comuna exista masina de stins incendii,cum este si la Pomi si la Valea Vinului. Mai trebuie primari sa le puna in functiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.