Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

VIDEO. Aşa se lucrează pe pod. Doi muncesc, 10 se uită!

Un sătmărean ne-a transmis un film surprins astăzi pe podul Decebal, care spune totul despre firma care repară podul. Doi muncitori lucrează în vreme ce ceilalți 10 se uită. În aceste condiții, se pune întrebarea: cât timp vor dura lucrările la pod?

Nimeni nu a spus cât va dura reasfaltarea porţiunii respective, se ştie doar că șoferii trebuie să se pregătească bine cu nervii. Au mai stat o vară pe pod și se pare că vor mai sta una. 

“Având în vedere discuțiile purtate cu persoanele responsabile pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a podului Decebal, s-a decis înlocuirea stratului de asfalt în zona fisurilor apărute, pe o suprafață de 300 m.p (100 metri lungime și 3 metri lățime), pe partea dreaptă a podului, spre intersecția Burdea. De asemenea, se va interveni în dreptul rosturilor de dilatație”, se arată într-un comunicat remis ieri de Primăria Satu Mare.

Încă nu se știe cu exactitate cât vor dura lucrările, dar cu siguranță acestea se vor întinde pe mai multe zile. 

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

 

2 comentarii

  1. Paul Răspunde

    PUTETI MULTUMI LUI COI CA NE-A NENOROCIT CU ACEASTA FIRMA (FIRMA DE CASA A PSD SALAJ) DRUM INSERV – FOST INSERCO….. :((((((((((((((((

  2. Mirrors Răspunde

    Ai putea sterge acest articol. Pentru ca acum stim de ce au stat toti asa. Uitate printre primele articole..cheers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.