Ultima actualizare: azi, 21:55
Locale

Funcţionar din Primăria Satu Mare, în conflict de interese

Un funcţionar din Primăria Satu Mare s-a aflat în conflict de interese administrativ, el făcând parte din comisii de licitație și ulterior a încheiat contracte cu o firmă câștigătoare.

Potrivit unui  anunţ făcut astăzi de Agenţia Naţiională de Integritate, Stîncel, Toader Dan, consilier superior în cadrul Primăriei municipiului Satu Mare, s-a aflat în conflict de interese administrativ.

“În perioada 2009 – 2013, a fost membru cu drept de vot în comisiile de evaluare a ofertelor din cadrul procedurilor de achiziție la nivelul Primăriei Municipiului Satu Mare care au evaluat societatea S.C. Drumuri Construcții S.A. Satu Mare, desemnând-o totodată câștigătoare. Ulterior, au fost încheiate contracte de execuție lucrări cu această societate, cu care persoana evaluată a avut relații cu caracter patrimonial”, precizează ANI.

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 79, alin. (1), lit. a)  din Legea nr. 161/2003

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Așa se explică de ce, această firmă de 2 bani, a mai câștigat contracte de reabilitare străzi!
    Lucrările acestei firme sunt de cea mai proastă calitate! Exemple: strada N. Golescu (reasfaltată de 2 ori) strada Ioan Slavici + B-dul Vasile Lucaciu (reasfaltate de câte 2-3 ori) și multe altele care n-au rezistat nici 2-3 luni de la asfaltare, iar apoi au fost cârpite!
    Dar ce-i drept, nici cu celelalte firme NU ne mândrim: Alfa Rom, Dominium, Tehnic Asist – aceeași calitate proastă a lucrărilor executate pe bani mulți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Debutează programul Start-UP Nation. Înscrieri, din 15 iunie

Pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a fost postat anuntul referitor la data la care va...

Închide