Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Open Day la PrimaGYM. Ocazie unică de a încerca Speedfitness și Powerplate

PrimaGYM organizează luni, 12 iunie, între orele 09:00-18:00, o zi specială dedicată celor mai revoluționare antrenamente la renumitele echipamente sportive Speedfitness și Powerplate.

Power Plate este soluţia revoluţionară din domeniul fitness şi wellness, potrivită tuturor vârstelor, stilurilor de viaţă şi abilităţilor fizice.

Principiul folosit este cel al antrenamentului cu ajutorul acceleraţiei şi stimularea răspunsului natural al corpului la vibraţii.

Pentru prima dată în judetul Satu Mare, Primagym îţi oferă posibilitatea de a participa la şedinţe de antrenament Power Plate, conduse de un antrenor specializat. Şedinţele durează 30 de minute.

30 minute de Power Plate = 1,5 ora de fitness!!!

O dovadă că acest tip de antrenament este unul dintre cele mai performante la nivel mondial o reprezintă şi clienţii celebrii care au apelat la Power Plate pentru a se putea menţine în formă în ciuda unui vieţi foarte active:  Madonna, Claudia Schiffer, Julia Roberts, Karl Lagerfeld, Monica Bellucci, Giorgio Armani, Anthony Hopkins, Annie Lennox, Clint Eastwood, Elle Mcpherson, Brad Pitt, George Clooney, Julie Andrews, Don Johnson, Matt Dammon, Shaquille Oa€™Neal, Sting.

Speedfitness® este o noutate pe piață prin prisma efectelor deosebite pe care le produce. Ameliorări semnificative se obţin în doar câteva săptămâni, în condiţiile în care timpul liber al unei persoane este afectat într-o mică măsură (doar două şedinţe de 20 de minute săptămânal).
Ședințele de Speedfitness® sunt efectuate alături de un antrenor personal și cu echipamentul centrului PrimaGym. Speedfitness®-ul este special creat pentru înlăturarea țesutului adipos, pentru tonifiere musculară, pentru a dezvolta rezistență, forță și viteza de reacție.

20 de minute de speedfitness echivalează cu 4-6 ore de fitness fără întrerupere.

Antrenorii PrimaGYM vă invită la OPEN DAY pentru a încerca aceste echipamente la care automat veți avea încă o programare CADOU la unul din cele două aparate. În plus, veți avea parte și de o analiză corporală gratuită și de sfaturi de nutriție de la doi experți nutriționiști din București și Oradea. Și totuși, ofertele de Open DAY nu  se opresc aici. În această specială zi veți mai avea 10% reducere la un abonament pe aparatele de fitness, o invitație cadou la PrimaGYM pentru a încerca și celelalte servicii oferite, iar la un abonament cumpărat veți avea patru intrări CADOU la sala de fitness sau la orele de aerobic.

Ce aveți de făcut?
Programați-vă la recepția PrimaGYM la numărul de telefon 0361 88 49 47 și asigurați-vă din timp locul la unul dintre revoluționarele aparate!

Nu uitați, antrenamentele gratuite vor avea loc luni, 12 iunie, între orele 09.00 – 18.00 din oră în oră la PrimaGYM, P-ța Eroii Revoluției nr 5, Satu Mare.

PrimaGYM vine cu soluții  #3in1 pentru ca dumneavoastră să fiți mai sănătoase, mai fit, mai pline de viață decât oricând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.