Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Prins cu viteză ameţitoare între Odoreu şi Băbăşeşti

 

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat  în cursul zilei de ieri, 22 iunie a.c. pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special cele referitoare la excesul de viteză şi consum de alcool la volan.

Folosind echipamente de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a  vitezei de deplasare a autovehiculelor, polițiștii rutieri  au identificat, pe principalele artere de circulație din județ, 26 de conducători auto care nu au respectat  regimul legal de viteză.

Pentru doi dintre aceștia s-a luat și măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce. În această situație s-a aflat și un conducător auto de 24 de ani din Bistriţa Năsăud, care a fost surprins de aparatul radar, circulând pe DN 19 F între localităţile Odoreu şi Băbăşeşti, cu o viteză de 164 km/h.

Alţi doi conducători auto au rămas fără permise de conducere în urma efectuării unor manevre de depăşire neregulamentară.

Între orele 06.00-08.30, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au efectuat o acțiune pentru identificarea  conducătorilor auto care conduc în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în jurul orei  06:40 a fost identificat un bărbat de 56 de ani din Satu Mare, care a  condus  un autoturism pe strada Ganea, în timp ce avea o concentrație alcoolică de 0,11 mg./l alcool pur în aerul expirat. Un alt conducător auto, de 40 de ani din Ardud,  a fost depistat la ora  07:15, conducând un autoturism pe strada  Bârgăului aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentrație alcoolică de 0,33 mg./l alcool pur în aerul expirat. La ora 07:40, un bărbat de 56 de ani, din Satu Mare,  a condus un autoturism pe strada Clăbucet având  o concentrație alcoolică de 0,27 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Pentru toate abaterile constatate în cursul zilei de ieri la regimul circulației pe drumurile publice,  au fost aplicate 119 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de 23 495 lei.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. M Răspunde

    Inchisoare pt tampit pt tentativa de omor!!

  2. Zoli Răspunde

    Aplicați legea. Astfel de oameni nu au ce conduce pe drumuri publice. Pericol public !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.