Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Furtuna a făcut ravagii în județ. Pompierii, șapte intervenții într-o oră

Furtuna a făcut ravagii în județ. Pompierii sătmăreni au intervenit astăzi în şapte situaţii de urgenţă generate de vijelii în mai puțin de o oră. Intervenții au avut și cei de la Electrica. 

În cursul zilei de astăzi, timp de aproximativ o oră, începând cu ora 11:32, pompierii au intervenit în situații de urgență pe raza judeţului nostru, în localităţile: Carei (două situaţii), Doba, Decebal (două situaţii), Iojib şi Băbăşeşti. Echipajele de pompieri au acționat pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe cablurile stâlpilor de telecomunicaţii și pe carosabil.

Din fericire, nu au existat victime sau pagube materiale însemnate. Deplasarea autospecialelor la solicitări s-a realizat în cel mai scurt timp posibil, iar pe parcursul evenimentelor s-a menținut un contact permanent cu autoritățile locale pentru a fi cunoscută situația din teren.

De asemenea, și cei de la Electrica au fost nevoiți să intervină în mai multe locuri din județ unde furtuna sau copacii căzuți au fost distrus rețeaua electrică.

De asemenea, pomi smulși din pământ au mai fost înregistrați în aproape tot județul Satu Mare. La Tarna Mare, de exemplu, mai mulți copaci au fost culcați la pământ pe carosabil. Doi stâlpi au fost distruși. Mai multe case au rămas fără curent iar Electrica remediază situația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.