Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Autorul indicatorului buclucaș, amendat cu 3.000 de lei. Poliția Satu Mare: ,,Nu este legal!”

Cel care a plantat indicatorul minune lângă imobilul de lângă Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu a fost luat la rost. Este vorba despre un om de afaceri care, supărat că nu putea intra în sediul firmei, a găsit această modalitate. Invenția a fost catalogată ilegală, iar bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei.

“Normal?! Nu-i normal, cum să fie normal?! Nu-i legal! Nu se pot monta decât cu avizul administratorului drumului, care e Primăria, și cu avizul Poliției Rutiere”, susţine agentul-șef Bogdan Pașcalău, de la Poliția Satu Mare, citat de digi24.ro

“În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri a fost identificată persoana care a amplasat indicatorul “Nu parcați, pericol de pană” ca fiind administratorul unei firme. Cel în cauză va fi sancționat contravențional”, a declarat comisarul Florentina Nagy, purtătorul de cuvânt al Poliției Judeţene Satu Mare.

Pentru cã a încercat sã îsi facã singur dreptate, omul de afaceri din Satu Mare a fost sancționat cu 21 de puncte amendă, adicã 3.000 de lei și i s-a impus să ia indicatorul nefericit chiar astăzi.

Indicatorul a ajuns in atenția opiniei publice după materialul publicat de PortalSM.

12 comentarii

  1. pâr pâr Răspunde

    Doamne fer !Ce treaba are băi politia nationala cu tablele mazgalite de pe domeniu public?Ala nu e indicator rutier Garcea!Unde in codul rutier este prevazut un astfel de indicator?Tabla aia amplasata de imbecil este o parodie cretinoida inspirata de un indicator rutier dar nu este indicator rutier ,nu este reprezentat grafic in legea circulatiei.Daca contesta in instanta amenda sigur castiga.Politia locala trebuie sa-l amendeze pe tampit ,am zis ieri pentru ce.Doar daca sparge vreun cauciuc este distrugere si intervine politia.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Mă, ești praf!
      De unde naiba scoți aberațiile astea? Dacă vrei să fi înțeles, exprimă-te clar și dacă poți, mai întâi documentează-te! Nu mai cita din memorie că nu e OK!
      Ca să te luminezi și tu, uite aici:
      OUG195/2002, Art. 30, alin. 7, lit. a;
      OUG195/2002, Art. 105 alin. 5;

  2. Cogito Răspunde

    Parchez și eu în fața curții autorului articolului să văd dacă îi convine. Plină lumea de “lupi moraliști”! Cei nepătați au dreptul la cuvânt nu toate nevertebratele.

    • ?? Răspunde

      Ai fi si tu vreun Isus Christos ,neprihănitul-le!Parcheaza cât vrei in fata curtii numai in fata portii nu!Ce sa zic sa nu staționeze nimeni sub geamul tău.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Când ți-ai cumpărat curtea, ai cumpărat și spațiul din fața curții? Și tot tu pe banii tăi l-ai asfaltat? Plătești tu impozit pentru spațiul respectiv?
      Dacă e domeniu public, nu-l confunda cu domeniul privat!
      Repet, stau la casă pe o străduță îngustă și parchez mașina în curte, n-o las în drum sau pe trotuar, să nu încurc circulația! Și sunt perfect OK când vine cineva și-și lasă mașina în fața casei, dacă nu-mi blochează accesul în curte!

  3. mutu Răspunde

    @par:dar ai sesizat cati cretini nestiutori de carte au sarit sa ridice in slavi prostia?Intoarceti-va la articolul intial si vedeti formatorii de opinie :badea norik si nu stiu ce Ghiuri romantic….

    • Badea Gheorghe Răspunde

      NU am ridicat în slăvi pe nimeni! Uită-te și încearcă să înțețelgi!
      Chiar din contră, sunt total împotriva transformării fiecărui petec de drum sau verdeață în spațiu de parcare!
      Văd că știi să citești, dar și înțelegi?

    • Norick Răspunde

      @Bade mutu: ai glume in program, sau numai orezul s-a umflat in tine??? ? ? ☺️ ?

      • Norick Răspunde

        P. S. Chiar am recitit articolul(exclusiv pentru tine). ☺️. Fugi repede la un medic (psihiatru de preferinta) pana nu este prea tarziu… ☺️ ? ? ? ? ?

  4. GB Răspunde

    „Ochi pentru ochi
    Dinte pentru dinte”
    Lumea evoluând
    Legea nu MAI permite.

    Și trist în întâmplare
    Nu-i insul revoltat,
    Ci a lui refulare
    De creier retardat.

    Blamând întreaga tagmă
    Se crede mai presus,
    De toți cei ce respectă
    A legii clar răspuns.

    Vai de clienții lui
    Copiii nimănui,
    Mai bine-l ocoliți
    La fel să nu pățiți.
    „Mă închin”

  5. Oare? Răspunde

    Multi biciclisti fara carte scriu comentarii, dar oare daca stii ca nu ai voie sa pui un “chibrit” pe domeniul public, atunci dece pui? “romanu nu-i prost daca nu-i si fudul”
    Banii pe unii ii scot afara din casa… 3000 de lei
    Restul e cancan…

  6. X Răspunde

    Hai sa nu le plangem de mila celor de la Euroinsolv.
    https://portalsm.ro/wp-content/uploads/2017/07/indicator-3.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.