Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

UPDATE. Crimă din gelozie la Satu Mare. A omorât-o în bătaie cu pumnul!

Crimă din gelozie la Satu Mare.  Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a transmis un comunciat de presă cu privire la crima petrecută la Satu Mare.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului MESZAROS ZSOMBOR, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor,fapta prev. şi ped.de art.188  alin.1 Cod penal, 

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR , prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de

17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MESZAROS ZSOMBOR, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Referatul împreună cu dosarul  cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Sursa: Parchetul Satu Mare

Un comentariu

  1. parearea mea Răspunde

    Poate in acest caz macar, gelozia ar trenui tratata cum se cuvine: GATA CU ASA OAMENI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.