Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO AMUZANT. Șoferul ninja din Satu Mare. Ce pățești dacă te iei de el :)

VIDEO AMUZANT. Șoferul ninja. Cam așa poate fi descris un șofer filmat zilele trecute conducând în municipiul Satu Mare. Din filmarea care a ajuns pe contul de facebook Drivers Satu Mare se poate vedea cum o maşină opreşte, şoferul se dă jos, deschide portiera din spate, şi aplică o lovitură cu piciorul, după care revine la volan şi pleacă mai departe.

Desigur că de abia de aici începe partea amuzantă, şi fiecare poate veni propria versiune despre ce s-a întâmplat.

“Cu câteva zile în urmă în Satu Mare…Momentul ăla când îi faci observaţie şoferului să conducă cu atenţie ca să nu ajungă pe Drivers SM”, au scris amuzaţi cei de la Drivers Satu Mare.

Noi vă invităm să urmăriţi imaginile şi să spuneţi ce credeţi că s-a întâmplat?

7 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Pote pentru voi este amuzant, dar pentru mine este revoltator taranul asta. Totusi sper ca “doar” vreun caine a primit sutul si nu un copil… ☺️

    • Renata Răspunde

      EU AM FOST ACOLO!!! Ma,m aflat in dreapta soferului. Nu trebuie sa criticati oamenii daca nu stiti exact cum a fost, NU a dat nimeni in nimeni. A fosr o prostie . persoana din spate a fist prietenul soferului. au glumit sau prostit si numai sa prefacut ca da in el. Asa se prostesc . el din spate tot asa a facut si sa fue nai amuzant a sarit si din joaca sa prefacut ca da in el. Am ras ne,am simtit bine. Si sa uitat sa nu viba masina. Nu stiu cum puteti sa faceti asa ceva PortalSM!!! Filmati tot prostiile si descrieti prosti ce nu este asa cum se vede, si omul nu poate dormi din cauza asta si din cauza comentarii!!! Nui asa cum se vede!!! Am fost acolo

  2. Satmarean Răspunde

    E specific portalsm si specific drivers sm care face prostii in timpul condusului (daca se poate numi condus), dar filmeaza pe altii si posteaza pe unde apuca, specific unui frustrat in trafic.
    🙁 🙁

  3. Pop Ioan Răspunde

    Se bat in trafic,in masina in miscare.Si ne miram de numarul mare de accidente.Bine ca nu a ajuns nimeni sub rotile lor.Iar domnisoara Renata-Claudia mai treci si pe la scoala ca sa inveti sa scrii corect.Sau o faci la FF (fara frecvevta)?

    • Renata Răspunde

      Bā ! Is unguroaica , am umblat la scoala. Suntem in romania ar trebui sa stiu sa acriu mai bine, dat asta este suntem si unguri in romania! Nuti place ? Nu te baga in seama ! Eu nu tiam zis nimic rau , tu dc trebuie sa imi comentezi. Daca ai unpic de minte intelegi ce vreau sa zic. Daca nu tz ar trebui sa mai umbli la scoala !

  4. Renata Răspunde

    Vezi si tu ai scris frecvevta in loc de frecventa. Apoi si tu ar trebui sa mai umbli la scoala sa inveti sa scri?

    • sătmărean Răspunde

      Nyugi. Egy pohár hideg viz? Nem kell foglalkozni a sok süket dumájával. Unatkoznak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.