Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Anunț important pentru șoferi! Taxa auto: Guvernul va da banii înapoi!

Sumele plătite pentru taxa specială pentru autovehicule, pentru taxa pe poluare şi timbrul de mediu pentru autovehicule vor fi restituite, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă adoptată în şedinţa de vineri a Guvernului, anunță news.ro

Sumele plătite pentru taxa specială pentru autovehicule, pentru taxa pe poluare şi timbrul de mediu pentru autovehicule vor fi restituite, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă adoptată în şedinţa de vineri a Guvernului, scriu cei de la news.ro

Cetăţenii trebuie să solicite în scris organului central fiscal competent, până la 31 august 2018, restituirea sumelor achitate şi a dobânzilor aferente acestora, datorate pentru perioada cuprinsă între data perceperii şi data restituirii.

Potrivit Guvernului, modelul cererii va fi aprobat, prin ordin comun, de Ministerul Mediului şi Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a ordonanţei, iar normele metodologice de aplicare – în termen de 60 de zile.

Sursa news.ro

2 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Vrajeala. Vor suspenda toate executarile silite in curs si banii nu vor mai fi dati inapoi niciodata. Guvernul are acesti bani, fiind vorba de 6 miliarde de euro.

    • pastorta Răspunde

      Si eu cred acelasi lucru!! O minciuna,ca sa mai lungeasca termenul! Se vede din formularea ordonantei ca este facuta sa taca prostii!! Nimic de cei aflati in plata esalonata,care trebuiau sa isi primeasca anul acesta transa de bani! Numai pt cei care nu au facut cereri???? Pai toti au cereri depuse??? Acum o luam de la capat??? Si cei cu hotarari judecatoresti,aflati in plata esalonata sa faca iar cereri?? Nu sunt normali!!! Bataia de joc continua!!!!! Acum sunt ocupati sa extermine ursii!!!! Pe curand!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.