Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Bărbat spânzurat de gardul magazinului Carrefour Satu Mare

Un bărbat a fost găsit spânzurat azi dimineaţa de gardul magazinului Carrefour din Satu Mare.

Ambulanţa Satu Mare a fost solicitată la ora 6:19 prin dispeceratul 112 de către o patrulă de Poliţie, să intervină pentru un pacient de sex masculin, găsit spânzurat de gardul magazinului Carrefour, de pe strada Octavian Goga nr. 10.

“La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgenta tip C2, cu medic, care a stabilit faptul că pacientul era deja în afara resurselor terapeutice, declarându-l  decedat”, precizează Serviciul de Ambulanţă

Cazul a intrat în atenţia Politiei, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs decesul.

5 comentarii

  1. Dr.Albann Răspunde

    Probabil din cauza preturilor exagerat de mari pe care le practica asa zisul market ” Carrefour” !!Billa era de zece ori mai bun decat acest rahat de magazin !!

    • Ion Răspunde

      Amice, ești idiot! Ce legătură are sinuciderea unui om cu preturile unui magazin? Dacă nu-ți convine nu cumpăra sau nu-ți mai ajunge ajutorul social?

      • Dr.Albann Răspunde

        ”Amice”,nu te grabi in afirmatii si ”catalogari” !Tu probabil n-ai auzit de ”sindromul Stockholm” care nu se manifesta numai in situatiile in care persoana este rapita, simptomele fiind intalnite si in relatiile abuzive ! In primul caz, victima nu poate sa treaca cu vederea momentele abuzive din prezent, gen majorari nejustificate de preturi sau tarife, servire execrabila etc. !!Apropo’ :vezi sa nu fii predispus !

  2. Ion Răspunde

    Daca o majorare “nejustificata de pret” sau “servire execrabila” te abuzeaza pe tine într-atât ca sa te sinucizi de gardul unui supermarket atunci donez eu franghia si sapunul pentru tine.

    • Dr.Albann Răspunde

      Omule,chiar vad ca nu intelegi !!Eu vorbesc de probabilitatea sindromului iar tu o tii pe a ta !Cate clase ai ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.