Ultima actualizare: ieri, 20:35
Locale

Căruțaș sancționat aspru de polițiști. Transporta ilegal lemne

Căruțaș sancționat de polițiști. Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în zonele adiacente fondurilor forestiere.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 30.08.2017, polițiștii negreșteni au identificat un bărbat de 43 de ani din Negrești Oaș în timp ce transporta cu o căruță material lemons, fără a putea dovedi proveniența și fără a deține documente legale de transport. Materialul lemons  a fost ridicat în vederea confiscării, iar căruțașul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5 000 lei.

Și polițiștii din Ardud au identificat, ieri, un bărbat de 36 de ani din localitate, care a fost surprins în timp ce scotea din rădăcini arbori tineri din fondul forestier aferent localității Ardud.Și în acest caz materialul lemons a fost confiscat, iar bărbatul a fost sancționat  conform  Legii 171/2010 cu amendă de  1 000 lei.

Sursa IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. abc Răspunde

    Camioanele nu le văd, au vizorul setat numai pe căruțe.

  2. UReszler Răspunde

    Heeeiiii,haideti in padurea noroieni,pe drumul inspre Micula,sa vedeti aproape zilnic carutele cu lemne.180 lei mc de lemn dus acasa.Fara bon ,fara nimic!Chiar aveti orbul gainilor?Directorul directiei silvice are casa inspre micula,dar nu vede nimic,seful de district nu vine astazi n zona doar fim neata,dupa-amiaza…raiul pe pamant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.