Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. În 15 luni, opt străzi de pământ din Satu Mare vor primi asfalt

Miercuri, 30 august, Primăria Municipiului Satu Mare a predat către firmele executante amplasamentul pentru lucrarile de modernizare a străzilor de pământ Merilor, Ferăstrău, Mașiniștilor, Ceferiștilor, Al. Vlahuță, Bixadului, Livada, Locomotivei.

După predarea de amplasament, firmele pot demara etapa de proiectare pentru care au la dispoziție 3 luni. La predarea amplasamentului au fost prezenți reprezentanți ai firmei executante, cât și persoane din partea furnizorilor de servicii, având în vedere că, proiectul de modernizare presupune inclusiv lucrări la rețelele de apă-canal și gaz, pe lângă lucrările la carosabil, trotuare, borduri, canal tehnic, accese pe proprietățile private.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 15 luni pentru fiecare stradă, dintre care 3 luni sunt alocate pentru proiectare și 12 luni pentru execuția efectivă. În acest an se va executa etapa de proiectare, iar lucrările efective vor fi demarate în cursul anului 2018.

3 comentarii

  1. Gabriel Răspunde

    Este vorba și de str Mărăști ? Întreb acest lucru întrucât am înțeles că de mai mult timp (alte mandate anterioare) această stradă figurează ca fiind reabilitată total din toate punctele de vedere, dar din păcate, în realitate nu s-a întreprins nimic, doar scriptic. Pe mai departe a rămas o stradă pe pământ !

    • Norick Răspunde

      Si mai cate strazi sunt asa !!! Stradutele langa Billa de zeci de ani is finalizate pe hartie , dar asfalt n-au vazut doar pe poze…. :-)))

  2. Pcr Răspunde

    Terminați podulu Decebal !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.