Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Lucrările la Podul Decebal au fost oprite. Proiectul este greșit

Nici nu au reînceput bine, că lucrările la Podul Decebal s-au suspendat din nou. De data aceasta, noi probleme au ieșit la iveală cu privire la proiect, iar până la rezolvarea lor, șoferii vor continua să-și pună mâinile în cap.

Mai mult decât atât, nu doar că au apărut probleme la proiect, dar încă nici nu s-au descoperit greșelile, motiv pentru care Podul Decebal va rămâne decopertat până la remedierea tuturor neclarităților.

Așadar, nu a fost de ajuns că ritmul lucrărilor a fost unul lent în ultima perioadă. Acum totul va stagna până cei responsabili vor găsi soluția care să restarteze proiectul.

 

46 comentarii

  1. Jackie Kocsan Răspunde

    Beszarok

  2. Ana Konda Răspunde

    Doamne,mare e gradina Ta !!Te rog Doamne,trimite-i pe dobitocii astia sa se arunce-n Somes,sa scapam de incapabili !!

  3. sm Răspunde

    Numai oameni capabili!!!!

  4. y Răspunde

    Incompetență. Toată trupa de la primărie care se ocupă de investiție sunteți o rușine pentru meseria de inginer. Investiția trebuia să fie gata de un an aproape! De la primar n-am ce aștepta, juristul lui pește, dar unde este și marele deștept de sitimenajer. Și pentru ce dracu primiți voi salariul mărit? Nici pita cu untură nu meritați! Și voi mai visați poduri și pasarele pietonale?

  5. fix pix Răspunde

    Demisia incompetentilor de la Primarie

  6. vaisiamar Răspunde

    Ce poti sa gresesti cand trebuie sa torni 50m de asfalt si sa faci o statie de autobuz, fiind ingineri care se ocupa de treaba si avand o armata de oameni in primarie care sa verifice si sa rasverifice.
    Si au primit si salarii marite pentru a fi “in slujba cetateanului”. Vai si amar de orasul asta cu asa aparat administrativ.

  7. Sm Răspunde

    Să vadă și ungurii că și ai lor îs varză. O crezut că gata, o venit ăștia la conducerea orașului, toți or sa fie capabili și ce o să facă ei. Știți ce o să facă? Un c**** in ploaie ! Toți îs o apă eiș un pământ . Asfaltează câte o strada și le scot ochii cu mizilicuri la fraieri , asta se întâmplă de foarte multi ani ! Trăiască cei de la primărie și orașul de pensionari !!!

    • Jackie Kocsan Răspunde

      Stii frate… cand o sa avem noi peste 1500 km de autostrada, cum au ungurii (care sunt sub orice critica dupa tine…) atunci pot sa dai din gura. Pana atunci romania e un cacat, rahat, sau cum vrei tu. Romanii nu sunt in stare sa faca nimic. Se pricep doar la spaga, la futut, la furat, la facut mici si gratar, la scuipat pe strada, la furat lemne etc… stie toata lumea cum e continuarea…

      • Iancu de Hunedoara Răspunde

        Cred că autorul articolului de mai sus ar trebui identificat (id-ul de utilizator) și cercetat pentru o eventuală incitare la ură sau discriminare. Posibil să se muleze pe art.369 Cod penal(incitarea la ură sau discriminare). Un comentariu lipsit de bun simț și care emană din toți porii ură etnică. O asemenea abordare, printr-un asemenea limbaj, nu are ce căuta în anul 2017 într-un stat membru al U.E.. Este inacceptabil să citești așa ceva pe un site care se dorește a fi de informație. Un asemenea limbaj este cel puțin dezgustător într-o societate multiculturală.

        • Iancu de Hunedoara Răspunde

          P.S. Vorbesc despre autorul comentariului. Cu scuzele de rigoare.

          • un cititor

            Esti varza , Iancule. Cum comentezi ceea ce este real ? Cum comentezi starea podului ? Cum comentezi ceea ce se intampla in oras,pe la poduri,in parcari,pe strazi,in Gradina Romei,pe trotuarele varza sau praf,cu alte cuvinte in oras ? In ce articole si coduri penale incadreaza legea asemenea fapte ? Iancule,fii cinstit,nu te doare sufletul sa te dai patrihot si sa fii acoperit cu numele de Iancude Hunedoara,pt ca stim cu toti ca doritorii acestei simbolistici a numelui se doresc,orice altceva,numai romani nu ? Stiu ca se dau maghiari,tu nu stiai asta cand l-ai ales ?.Fii corect cu satmarenii romani,maghiari,germani si alte nationaslitati si apoi cu tine insuti,incearca sa-ti raspunzi:ceea ce faci nu e tot o provocare mascata care poate fi aplicata prin lege ?.Mie mi-a ajuns sa traiesc zile toride si sa fiu umilit de aceasta stare de spirit,de tot ceea ce se intampla in cetatea in care primarul,are de toate:oameni capabili,city manager,firme subordonate care nu lucreaza pe vorbe pt a schimba bordurile,orasul blocat pe la poduri in anumite ore,intersectii si sensuri giratorii malluri swi multe altele , fapte facute fara baze legale,studii si alte documente legate de aceasta.Scrie-ne toate acestea in ce articole le incadrezi.Scrie despre raspunsul dumitale,pe care nu as dori sa-l comentez,unde-l incadrezi ? Iti multumesc Iancule ca ne deschizi ochii,ca existi si ne dovedesti penalitatea celor alesi.Succes,iar daca mai poti sa completezi,completeaza.Satmarenii asteapta nu numai raspunsuri,asteapta si fapte.Intr-o alta tara,primarul,ordonatorul de credite sarea de pe podul ala sau isi dadea demisia,nu crezi ?Consulta juristi din orasele cu care s-a infratit primaria,juristi specialisti si in legislatia europeana.Multumesc inca odata Iancule de Hunedoara.Uneori si trecutul apasa.Poate nu pe dumneata care sper ca vei raspunde cu articole si pe puncte pentru si la toate intrebarile puse de mine si de satmareni.Pana cand ?

          • un cititor

            Iancule,cum comentezi asta : ”
            Radu Alexe
            16 august 2017 Răspunde

            Lăsând la o parte faptul ca județul si primaria Satu Mare sunt conduse de o Gașca de nemernici incompetenți si indolenți, ce se întâmpla cu acest pod poate fi catalogat ca sabotaj ! ( nervi încordați, poluare excesivă, costuri pecuniare imense, mediu ostil afacerilor, prestigiu pierdut, etc). SRI si DNA trebuie sa se autosesizeze . Suntem singura tara din Europa si printre putinele din din lume, unde media salariilor din sectorul de stat este cu mult mai mari decat din mediul privat. Toti vor sa taie frunze la câini la buget. Salarii la bugetari si pensii speciale exorbitante si apoi nepoții si strănepoții nostri…la plata pana la adânci Bătrânețe ! ? Omul zice ca-i sabotaj ! Dumneata ce zici ?

          • un cititor

            i citit asta : “Trebuie sa protestam !!!!!!,Sași dea demisia și să aducem un primar primar !!!!!!din alt oraș ,din altă țară ,dacă la noi nu găsim un om capabil !!!!!,au tendința sa ne ducă la disperare !!!! Săi ia dracu !!!!!” e scrisa de un satmarean.

          • un cititor

            Incadreaza cererea asta in lege,domnule Iancu de Hunedoara : ”

            @Radu Alexe, intradevar :
            –este singurul oras din tara unde la verificarea lucrarilor iese Primaru cu Citymanajeru, nu vezi un DIRIGINTE DE SANTIER, RTE (din partea executantului) personal tehnic atestat de MINISTERE…..
            vezi doar politicieni si doi c-o lopata si o roaba, rezulta lucrarile pe care le vedem
            –Este singurul oras din tara (ma refer la municipii) care are o STRATEGIE INTEGRATA DE DEZVOLTARE LOCALA de doi lei (cca 300 pagini) lansata cu mare tam-tam, afisata pe siteul -Primariei, fata de cea a municipiului Oradea care are 5000 de pagini , cu date concrete cu lungimi / latimi de drumuri retele, poduri etc…., suprafete de constructii, a noastra este facuta doar de ochii lumii
            –Este singurul municipiu din tara care nu are depus nici un proiect de infrastructura pe fonduri europene.
            –Este singurul municipiu din tara care nu are P.U.G.-Plan urbanistic general , care reflecta perspectiva orasului

            DECI CLAR ESTE SABOTAJ, rugam institutiile STATULUI ROMAN SE SE AUTOSESIZEZE ODATA, DAR NU CEI DE PE PLAN LOCAL
            deci clar este SABOTAJ,” si da-ne adevarata solutie.Iti multumesc. Iti doresc sa ai rabdare sa citesti ce-a scris lumea,sa poti interpreta si sa poti da si in aceste cazuri solutia legala,cu articole de lege,pt ca asa-i frumos,sa reprezinti si sa interpretezi sau sa asculti ambele parti.Cu stima ma adresez: cand va veti face timp sa dati un raspuns coerent si corecft,pe articole si legi ?

        • un cititor Răspunde

          Incadreaza cererea asta in lege,domule Iancu de Hunedoara :”
          Pisti
          16 august 2017 Răspunde

          O mare gafa pntr acest oras cei trei mititri, Gaborka, Masculuko, Butka, dar sa nu uitam ca pntr cei trei exista Tarr , asa ca banii intra la ei, noi nu avem DNA, si daca avem is mituiti de Tarr
          Garceafi
          16 august 2017 Răspunde

          Pai daca DIICOT e la picioarele lui Tarr, ce pretentii poti avea de la DNA? Tarr a dovedit cine e jupanul, asa ca de acum bugetul local e al lui…intr-o forma sau alta, la fel cel al casei de sanatate. Dar important e ca cineva sa continue fisele de proiecte ale lui Coica….

        • Xy Răspunde

          Daca schimbam ungurii cu germanii in comentariul lui Jackie sigur nu se umfla orezul in tine.

          • Iancu de Hunedoara

            Îmi mențin punctul de vedere că în anul 2017, într-o societate multiculturală mai ales, nu au ce căuta exprimări anti naționaliste în spațiul public. Invectivele adresate unei națiuni și unui popor denotă o crasă lipsă de respect față de cei din jur. Sunt sigur că în orice stat membru U.E. exprimările șovine de acest gen nu rămân nesancționate. Nici eu nu sunt mulțumit de administrația locală sau statală însă, din respect față de concetățeni și din bună-cuviință, nu am adresat nici un invectiv unei națiuni întregi!!!
            În ceea ce privește „umflatul orezului” stai liniștit că am mâncat un gulaș de te lingi pe degete, dar fugi repede la farmacie și ia 2 tablete de diazepam , poate așa devii mai luminat.

      • SM Răspunde

        Stii care e problema voastra ? Ca ati fi in stare sa-l alegeti pe Gabor inca 100 de mandate , fara sa faca nimic concret pt orasul acesta . Oamenii capabili nu-si au locul in partidele care sunt acum in Romania, acesta e motivul(dupa parerea mea) a tot ceea ce se intampla in tara asta ! Nu poti sa generalizezi si sa spui ca romanii nu sunt in stare de nimic decat de cele enumerate de tine, e o prostie ! La randul meu as putea sa spun ca ungurii sunt niste criminali dupa cele intamplate la Ip…Traznea… iti spune ceva? Dar nu poti generaliza ! exista oamnei buni si rai , exista oameni capabili, iar orasul acesta numai de oameni capabili nu a avut parte de multi ani ! Sa auzim de bine !

  8. părere Răspunde

    Din păcate nimic nu-i poate urni pe aceşti incapabili din primărie.Chiar dacă nu-i votezi la alegerile locale,ei tot vor găsi o breşă,o mică rotaţie de posturi ca să rămână ,,în zonă”.Zona în care nu faci nimic şi nu răspunzi pt. asta.

  9. Radu Alexe Răspunde

    Lăsând la o parte faptul ca județul si primaria Satu Mare sunt conduse de o Gașca de nemernici incompetenți si indolenți, ce se întâmpla cu acest pod poate fi catalogat ca sabotaj ! ( nervi încordați, poluare excesivă, costuri pecuniare imense, mediu ostil afacerilor, prestigiu pierdut, etc). SRI si DNA trebuie sa se autosesizeze . Suntem singura tara din Europa si printre putinele din din lume, unde media salariilor din sectorul de stat este cu mult mai mari decat din mediul privat. Toti vor sa taie frunze la câini la buget. Salarii la bugetari si pensii speciale exorbitante si apoi nepoții si strănepoții nostri…la plata pana la adânci Bătrânețe !,,,,,

  10. Sandor Răspunde

    Ar merita toata conducerea spînzurată si în fruntea lor tot udemereul.

  11. florin Răspunde

    Puneti asfalt inapoi si lasati-l asa. Oricum nu sunteti in stare de nimic. Nu se mai poate asa. Va bateti joc de noi.

  12. Garceafi Răspunde

    Fix pix….

  13. Pcr Răspunde

    Trebuie sa protestam !!!!!!,Sași dea demisia și să aducem un primar primar !!!!!!din alt oraș ,din altă țară ,dacă la noi nu găsim un om capabil !!!!!,au tendința sa ne ducă la disperare !!!! Săi ia dracu !!!!!

  14. Corina Răspunde

    Corect, ar trebui sa iesim in strada la un protest impotriva primarului, eu ies daca iesim si nu stam in casa putem face ceva, daca nu o sa raminem oras de pensionari si o sa-si bata joc toti de noi

  15. Corect Răspunde

    Gabore cât am înjurat azi nu am înjurat in viața mea, ți-am pomenit toată familia și pe cei care te-au votat.14Mai -Micro16 în 40 de minute.bravo ,te felicit ești cel mai nașpa primar.iadu să te mănânce

  16. Vlad Tepes Răspunde

    Iata o problema de gradinita : avem un oras care are doua poduri peste raul care il strabate. Intrebare :cum putem duce soferii la disperare ? … corect – ne apucam sa facem ” lucrari ” la ambele poduri DEODATA !!!
    Iar apoi spunem : ” nu credeam ca vor fi probleme “

  17. Kölcsey Ferenc Răspunde

    Röhög a markában a nyomorult Polgármester akire szavaztam (tört volna el a kezem) és annyit mond ránk Kishitüek.
    Te gennyes alkoholista állat !!
    Tradus pe romaneste.
    L-am votat, pacat ca nu mi s-a rupt mana..si rade de noi.
    Alcooholistul dracului.

  18. matroz Răspunde

    @all:a dispărut inteligenta satmarului,ce avea răspuns la toate?O fi la pârț ,pârț,Partium ?Ori a primit ordin de stand-by?

    • Norick Răspunde

      i s-a descarcat telefonu’ stand la coada pe pod… :-)))

    • y Răspunde

      Nu răspund la provocări. Dar să vezi ieri mi-am pierdut o oră din viață și nu știu câți neuroni pentru că m-a enervat sitimenajerul de Maskulik. Că vezi ce și cum cu lucrările din oraș. P

    • y Răspunde

      Nu răspund la provocări. Dar să vezi ieri mi-am pierdut o oră din viață și nu știu câți neuroni pentru că m-a enervat sitimenajerul de Maskulik. Că vezi ce și cum cu lucrările din oraș. Pe scurt un handicapat și incompăetent, că vezi doamne că se lucrează și că de fapt firma din Sălaj are și alte lucrări dar nu are muncitori, că lucrarea a fost sublicitată șinu mai are din ce lucra etc. etc. etc. Deci bun, asta se știa, știe și vecina mea de 90 de ani. Măi deșteptule, ieși pe sticlă și spui noutăți!
      PSA. Aș avea o recomandare la cei din cucuriguu de unde se vede totul frumos și de la înălțime. Ia ieșiți voi puțin pe stradă și faceți o baie de mulțime și de înjurături că tare rupți de realitate sunteți! Și voi visați poduri fără număr, fără număr când nu sunteți în stare de un sens giratoriu ca lumea, să turnați asfalt pe stradă fără să spargeți peste 2 săptămâni pentru altă lucrare, piste de biciclete (dar piste, nu niște dungi trase pe asfalt) șamd. Eu dacă aș fi primar de ex. pur și simplu aș refuza firma asta din Zalău să mai participe la licitații. Dacă bătaie de joc este, atunci să fie până la capăt.

      • matroz Răspunde

        &y:Draghe y dar cine a îndrăznit sa provoace un așa cetățean model al frumoasei noastre urbe?Rai oameni,domnule,rai ai dracu’.Si ti-au mai stricat si minunata plimbare prin municipiul pe care l-au invadat ciorile si Cerșetorii!Sa fie mâna lui COICA ?

        • y Răspunde

          @matroz. Nu măi, e vina handicapatului de Kereskényi care din ambiție a vrut să ne arate tuturor ce bun primar este. Na, ne-a arătat. Mare primar de iudemere. SZÉGYEN !!! Nici astăzi nu se lucrează pe podul Decebal, asta este deja bătaie de joc. Chiar nu știu ce păzește toată șleahta lui cu salariile recent mărite. Specialiști bine aleși! Că de muncit, nema munca.

  19. Garceafi Răspunde

    Pai da….citymanageru azi, in timpul programuui, statea linistit la terasa, cu polgarmesteru….intrebandu-se ce reduceri au bagat aia de la Kaufland, de e asa coada pe pod.

  20. laurentiu Răspunde

    Lasati podul! keserkeni, sa facem PARTIUM! restul nu conteaza! 🙂

  21. M Răspunde

    Va doare piciorul?

  22. misu sava Răspunde

    @Radu Alexe, intradevar :
    –este singurul oras din tara unde la verificarea lucrarilor iese Primaru cu Citymanajeru, nu vezi un DIRIGINTE DE SANTIER, RTE (din partea executantului) personal tehnic atestat de MINISTERE…..
    vezi doar politicieni si doi c-o lopata si o roaba, rezulta lucrarile pe care le vedem
    –Este singurul oras din tara (ma refer la municipii) care are o STRATEGIE INTEGRATA DE DEZVOLTARE LOCALA de doi lei (cca 300 pagini) lansata cu mare tam-tam, afisata pe siteul -Primariei, fata de cea a municipiului Oradea care are 5000 de pagini , cu date concrete cu lungimi / latimi de drumuri retele, poduri etc…., suprafete de constructii, a noastra este facuta doar de ochii lumii
    –Este singurul municipiu din tara care nu are depus nici un proiect de infrastructura pe fonduri europene.
    –Este singurul municipiu din tara care nu are P.U.G.-Plan urbanistic general , care reflecta perspectiva orasului

    DECI CLAR ESTE SABOTAJ, rugam institutiile STATULUI ROMAN SE SE AUTOSESIZEZE ODATA, DAR NU CEI DE PE PLAN LOCAL
    deci clar este SABOTAJ,

  23. Alexandru Ioan Cuza Răspunde

    Va zic eu ce vor sa faca cu podurile. Ca am auzit un zvon. Sosea suspendata, ca au vazut ei la televizor ca deja se fabrica masini care zboara in aer… si vor sa ne faca astia piloti.

  24. Alexandru Ioan Cuza Răspunde

    Sa imi spuna si mie cineva,daca stiti, in oras sau in tara mai bine zis,un loc de munca unde patronii sa nu isi bata joc de angajati,si sa ii exploateze la maxim,pentru un salariu mizer,din care abea traiesti de pe o zi pe alta, si te munceste pentru el mai mult decat ceea ce scrie pe “contractul de munca”,care oricum este o nulitate. Si tot noi suntem de vina. Ca sm bagat pumnul in gura nepotrivita.

  25. qwer Răspunde

    Se scrie ca proiectul este gresit, dar de fapt este gresit Proiectul de structura – rezistenta a podului inca de pe vremuri. Din pacate asta nu se precizeaza in articol.

  26. Garceafi Răspunde

    Asta-i buna..deci nu Coica-i de vina, ci direct Ceausescu

  27. bubulina Răspunde

    Primarul, cu studii superioare in UNGARIA (in ROMANIA nu avea nici o sansa), avand o echipa si doi viceprimari incompetenti (ce sa mai spun de consiliul local) nu au facut nimic pentru satmareni si inca rezista in functie, problema nu este la ei ci LA NOI. Institutiile statului fac dosare care sunt tinute la sertar (exemplu FLORISAL). Probleme locale (taxa salubrizare, LIDL, etc) care au fost aratate, dezbatute public au avut ,,SPRIJINUL,, primarului ne dam seama ca a facut-o din PATRIOTISM LOCAL. Peste 3 ani oare vom reusi sa alegem pe cel mai bun din cantitatea de pretendenti la primarie?

  28. Fără nume Răspunde

    Suntem un oraș foarte înapoiat fata de 20 de ani față de Cluj un exemplu pentru că avem primari buni aici in satu mare se lucrează în luna august. Când toți românii vin acasă din străinătate și din alte orașe pentru că sunt in concediu români noștri din satu mare nu au avut alt ceva de munca decât să încurce circulația și să facă nervi șoferilor nu era destul că fără lucrări era foarte aglomerat acuma au reușit să îl facă cu totul că abea se circulă mulțumim satu mare mulțumim Domnului Primar și multumim arhitectului are un proiect de note 10 sa ii mulțumim tuturor .Orașul asta va fi mai demodat tot timpul de aceia lumea pleacă din oraș că aici in oraș ce să facă nu prea au ce în oraș care va rămâne vechi cu 20 ,30 de ani in spate fata de alte orașe.Vrem un primar competent să ridice orașul și să facă orașul că restul orașelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.