Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Scandal monstru între două familii! ,,Lupta” a avut și numeroși spectatori

În cursul zilei de sâmbătă, 5 august, în jurul orei 10.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în comuna Vama, județul Satu Mare, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Secției Rurale Negrești Oaș, care a constatat faptul că scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între două familii, privind delimitarea proprietăților. Întrucât la locul incidentului au început să se adune mai mulți susținători ai ambelor părți, care deveneau recalcitranți, patrula a solicitat efective suplimentare în sprijin, astfel că în scurt timp au ajuns  la fața locului alți 6 polițiști  și 10 jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare.

După aplanarea conflictului au fost identificate și conduse la sediul Poliției  Negrești Oaș pentru audieri 10 persoane, din care 7 bărbați și  3 femei, cu vârste între 17 și 67 de ani, față de care urmează să fie dispuse măsurile legale în funcție de participație, în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare. Cercetările continuă.

Sursa IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Ana Conda Răspunde

    Chestii tiganesti…Mai invata si romanii una alta.

  2. Marusca rusca Răspunde

    Ca doara de la # ram, rom, ?# ne tragem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.