Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un sătmărean a lovit o căruță și a fugit. L-au prins în Beclean

Un șofer din Satu Mare a lovit, în această seară, o căruță și a fugit de la locul accidentului. Totul s-a întâmplat pe DN17, pe raza localității Șieu Sfântu, scrie bistriteanul.ro.

Din primele informații reiese că o camionetă înmatriculată în Satu Mare a lovit o căruță care circula pe drumul național.

În urma impactului a fost rănită o persoană care se afla în căruță. Aceasta este suspectă de fractură la un membru inferior și va fi transportată cu un echipaj medical la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Imediat după producerea accidentului, șoferul din Satu Mare a fugit de la fața locului. Acesta a fost prins de către polițiști în apropierea orașului Beclean.

„Din primele date, în localitatea Șieu Sfântu a avut loc un accident între un autoturism și un atelaj hipo, în urma căruia o persoană care se afla în atelajul hipo a fost rănită. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. La foarte scurt timp a fost identificat în trafic de către polițiști, între localitățile Șintereag și Beclean, un bărbat de 46 de ani din Satu Mare bănuit de comiterea accidentului. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor,” a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, pentru bistriteanul.ro.

2 comentarii

  1. y Răspunde

    Nu caut să-l disculp pe șofer dar căruțele n-au ce căuta pe DN mai ales că de obicei nu sunt echipate cu elemente reflectorizante sau bată-l vina măcar o lampă. Și seara!!! Tâmpitul nu trebuia să plece de la locul accidentului.

  2. Una Răspunde

    O fugit cu calul, altfel nu-l prindeau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.