Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

VIDEO Necenzurat. Bătaie şi scandaluri în cuibul de prostituţie de pe Corvinilor

Imagini uluitoare din cuibul de prostituție de pe strada Corvinilor din municipiul Satu Mare. Pumni aruncați în stânga și în dreapta, înjurături, țipete și urlete, în locul care pare a fi dominat de prostituate, pești și clienți nemulțumiți. Oamenii care stau în zonă sunt de-a dreptul disperați, fiind nevoiți să treacă noapte de noapte peste un adevărat coșmar, care pare să se amplifice din ce în ce mai tare.

Deși această problemă a mai fost semnalată de nenumărate ori, se pare că nimeni nu a putut până acum să spargă acest cuib al prostituției, ba mai mult, scandalurile se amplifică în fiecare noapte, iar zona este în totalitate acaparată de fete nervoase și alte personaje dubioase.

24 comentarii

  1. Academicianu Răspunde

    Fix pix….bine ca n-au deranjat partiumbuliu. In rest mergem inainte…salutari de la seful Chisluka,

  2. unu Răspunde

    Bine ca a avut rabdare sa filmeze 5 minute in loc sa sune la politie…spirit civic..

  3. Academicianu Răspunde

    Ce rost mai avea sa sune…ca doar militzia locala monitorizeza video zona non stop, si au si echipaje de interventie ce stau cu motoarele turate gata in orice moment sa restabilieasca ordinea si sa dea amenzi. Sau doar Chysluka abera mai saptamanile trecute, dupa cum era obisnuit la frontiera, si in rest vrea doar sa fie lasa sa braconeze linistit prin kosutkertu

    • abc Răspunde

      Ce să braconeze, ciori? Vorba ta, fix pix poliția asta locală. Totuși pentru ce primesc salariile? Dacă asta e practic în centru la ce să te aștepți pe la periferie!

  4. james bond Răspunde

    Ca să nu obosească primarul și șeful nou de la PL Satu Mare cu căutatul, iată ce au promis acum o lună și jumătate. E din arhiva voastră. Cititorii să tragă concluziile.

    https://portalsm.ro/2017/07/conducere-noua-la-politia-locala/

  5. Tibike Răspunde

    V am zis tot timpul…politia este doar ca sa aiba parazitii un salar bun, nimic altceva.
    Am avut 2 spargeri la firma, fara rezultat sa prinda hotii. Daca trec pe rosu amenda.
    Gunoi de politisti…ah si era sa uit de altii mari Paraziti, cei de la Anaf.

  6. Onofrei Răspunde

    Trista realitate! Nu mai are tara asta gloante! Ciorile dreaq! Donez 2 cutii de Ciklon B, din rezerva strategica a bunicului, cu conditia sa fie folosite eficient!

    • Norick Răspunde

      Fain comentariu , m-am distrat bine. Mersi…:-)
      P.S. salutări la bunicu’… 🙂

      • Onofrei Răspunde

        @Norick: cu mare drag! Mai am si altele daca este cazul, cubanezii astia fiind printre subiectele mele preferate dar nu intru in detalii, nu vreau sa fiu considerat rasist! Nu le doresc nimic, nici macar aer! Transmit salutarile tale, bunicului! Din pacate e acolo sus dar doamne cate lucruri utile a-r fi putut sa ne invete, in domeniu!!! 🙂

  7. cetateanul relaxat Răspunde

    Politia locala era la Partium…restul au si ei zile libere si concedii,ca nimeni nu lucreaza non-stop…iar de angajat nu vine nimeni sa lucreze in asa conditii si sa fie batjocorit de cetatenii ,,onorabili”!Prefera sa mearga la municipiu ca alora nu le sufla nimeni in ciorba!

    • Academicianu Răspunde

      Iauzi….vorbesti de gaborii aia care stau peste drum se scoala 1? Pai pe aia fac treaba mare jumatate soferii din oras, cand parcheaza la umbra indicatorului cu oprirea interzisa 🙂

  8. Academicianu Răspunde

    Asa conditii? Poate noul jupan de acolo face publice salariile agentilor de rand, dupa introducerea normei de hrana si majorarea de luna trecuta, de cand ai de sus au dat voie fiecarei primarii sa-si stabileasca salariile. Vorbim de 4000 net pentru simplii agenti, si spre 10000 lei pentru seful frontierist. Normal ca la banii astia stau in fata primariei sa nu lase p-limea sa deranjeze siesta polgarmesterului si a varosmesterului.

  9. dik ala Răspunde

    S-a deschis cumva sezonul de vanatoare la ciori? Omule! n-ai avut suficienta munitie! Nea primaru, ar trebui sa nu mai platesti social si puio penz. I-a masuri si fa ordine pana nu face populatia in locul tau. Pune-i la munca si respecta cetateanul de rand, ca suntem satui de cat tupeu au hahalerele nocturne. S-a ajuns sa nu mai aiba odihna si siguranta oamenii din zona din cauza ciorilor?

  10. cetateanul relaxat Răspunde

    @,,Acadimiciene” uzurpator de titluri academice pentru stiinta ta,te informez ca politistii locali debutanti si asistenti au salarii cu tot cu norma de hrana(ciuntita ilegal) sub 2000 de lei!

    • Academicianu Răspunde

      https://

      Scoate un calculator, fa o adunare si apoi imparte. Vei avea venitul net mediu pe cap de militzian local furajat. Si apoi inmulteste cu indicele cu care Gaborka a marit salariile mai luna trecut.

  11. cetateanul relaxat Răspunde

    Cand de curand politia locala a aplanat de una singura un scandal cu 6 cetateni din republica Moldova nu a fost postat nici un comentariu…m am convins inca o data ca tot ce se intampla rau in orasul asta e de vina politia locala,iar pentru laude nu e loc decat pentru municipiu si eventual jandarmerie….nici o problema…suntem recunoscuti la nivel mondial pentru ingratitudine…face parte din gena noastra!

  12. Bogdan Răspunde

    Ba relaxatule………de 2 saptamani eram cu copilul in centru,o gasca de tigani jegosi au vrut sa imi ia tel mobil cu pretextul ca tre sa sune pe cineva, eu am refuzat si a inceput cearta la nici 5metri de noi au venit 2 jegosi de la comunitara nici din greseala nu au fost curiosi ce se intampla acolo s-au uitat in alta directie,si au disparut.si sa iti reamintesc,vara ora 9 eram cu uncopil de ,4 ani.am ajuns la concluzia ca nu ai voie sa iesi in centru dupa ora 9.cred ca ar fi vremea sa ne facem noi cetateni orasului dreptate,pentru ca cei care sunt platiti pentru asta sunt incompetenti.respect conducerea orasului?

  13. cetateanul relaxat Răspunde

    @Bogdane..jegul e in limbajul tau,posibil si in viata ta,tot ce spui sunt inventii,exista camere in centru…nu i-a trebuit nimanui telefonul tau ieftin ca si vocabularul pe care il folosesti…iar de aparare imi lasi impresia ca nici nevasta nu ti o poti feri de atractiile falice ale amicilor!

  14. Bogdan Răspunde

    Ai citit ce am postat?nu am avut nevoie de autorul nimanui,eu ma aparajutati singur iar daca vrei sa iti demenstrezi iti dau adresa mea in privat si te astept sa iti arat cum te clapacesc cu vocabularul meu prost.lasa adresa de email si ne vedem.

  15. Academicianu Răspunde

    Militzia asta costa contribuabilii satmareni peste un milion de lei pe luna… . Restul sunt povesti de adormit copii….sau adus boulenii la urna.

  16. cetateanul relaxat Răspunde

    E plin de ,,zmei” pe aici…onorati postaci lasa ti structurile abilitate sa si faca datoria..mergeti la cabinetele parlamentarilor votati de dv.si cereti o inasprire a cadrului legal,(trecerea prostitutiei in penal,provocarea de scandal in penal,construirea de penitenciare,eliminarea ajutoarelor sociale celor care refuza 3 locuri de munca,eliminarea banilor dati pentru facut copii si doar atat…se inmultesc exponential,nu frecventeaza scoala,sunt cu ochii doar dupa furat si inselatorii…si tot in carca contribuabilului onest se sparge asta..mergeti si cereti folosirea metodelor coercitive pentru munca in folosul comunitatii,uz de arma mai lejer etc si alte idei de ale dv) si doar asa prin legi trecute prin parlament se poate schimba ceva!Daca asta nu se intampla degeaba aruncati piatra in politistii locali…

  17. Bogdan Răspunde

    Eu nu dau vina pe politia cumunitara pentru tigani.eu spun ca nu toti isi fac datoria,eo sunt platiti pentru paza si ordine in orasul nostru nu?dar ca sa vada un scandal in centru intre o haita de tigani si o persoana simpla care tine un copil de mana si sa intoarca capul pentru, mine e mult,ei nu raspund doar de parcari si gunoai.ei raspund si pentru ordinea publica din tot orasul.imi cer scuze la cei care isi fac bine datoria,dar sunt putini.

  18. Nintendo Switch Răspunde

    Am fost foarte încântat să descopăr acest site. Vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat datorită acestei minunate citiri!
    Cu siguranta mi-a placut fiecare din ele si te-am salvat in favoarea ta
    uita-te la noi informații pe site-ul tău. http://myhacks.online/ios-android/castle-creeps-td-hack-cheats/

  19. Nintendo giveaway Răspunde

    Minunat post! Vom conecta la acest conținut extraordinar pe site-ul nostru.
    Păstrați marea scriere. http://nintendogiveaway.club/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.