Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

VIDEO. Nuntă de 200.000 de euro. S-a însurat Patrick din Certeze

S-a însurat Petrică Dorle sau, așa cum îl știe lumea, Patrick Specialul. Marele eveniment a avut loc, evident, în Certeze, iar desfășurarea lui este de-a dreptul de povestit nepoților. Cu aproape 2000 de invitați și cheltuieli de 200 de mii de euro, nunta lui Patrick poate intra în cartea recordurilor, drept cea mai luxoasă nuntă organizată vreodată în România!

Milionarul din Certeze s-a însurat în această lună, iar nunta a fost una dintre cele mai spectaculoase evenimente desfășurate vreodată în România. Mii de oameni i-au admirat pe cei doi miri, iar la nuntă le-au cântat numai vedete.

37 comentarii

 1. Lena Răspunde

  Superb!!!! Casa de piatra mirilor!!!!

 2. Academicianul Răspunde

  Ki nem szarja le…

 3. lufi pufi Răspunde

  Niste oseni boriti

 4. lufi pufi Răspunde

  Vasile si tu esti osan borit? Ca dupa nume numa boritura de osan imputit poti sa fi

  • y Răspunde

   Lasă-i @lufi pufi. Dacă ei așa se simt bine să fie sănătoși. Vorbim peste popate nici un an. Primește duduia o educația oșenească ca de la bărbat la femeie ca să vadă și ea cum e. Și să vezi tu ce zboară iubirea ca și porumbeii albi la nuntă. Vezi și cazul polițistului cu nevasta de la salvare. Să nu am dreptate.

 5. Vasile Răspunde

  Diu şi bag cuțîtu-n tine lufi pufi.

  • Wajk Răspunde

   Hei Vasile vezi ca ásta intra la amenintare cu moartea sí poate iei vreo 5 ami scurt pe 2 jó in locu lui lufi pufi teas strange de coaie putin pt amenintare ásta sa iti dai sama ce greutate az cuvintele

  • Politia Online Răspunde

   Vezi vasile ca pentru asta poti lua 10 ani de puscarie ,amenitare cu moartea io in locu lu lupi pufi te -as da in tribunal si la politie

 6. Unul Răspunde

  Prost eşti lufi pufi

 7. Cici balerina Răspunde

  Casa de piatra și toate cele bune.
  Oameni harnici care duc tradițiile mai departe.

  • Unu' Răspunde

   Daaaa, ce să-ți spun, 100 % tredițional!
   Că așa o fost de când îi lumea! De când or imigrat de prin slovacii, oșenii or mărs la beserică cu mașâni di lux! De fapt, amricanezii or copiat totul de la oșănii noști! Proști americanezii ăștia, nici o limbă a lor n-au!

   Chici ieftin de 2 lei! Americanisme!
   Mult mai mult respect am pentru cei care chiar păstrează tradițiile și din fericire în zonă mai sunt mulți!

   No dar pricum, casă de piatră!

 8. pcr Răspunde

  LA MULTI ANI ! SI CASA DE PIATRA !!!

 9. părere Răspunde

  Nivelul nunţii e dată de nuntaşi.Dacă nici mirii nu au putut aloca o mică parte din cei 200 000 de euro pentru câteva lecţii de dans ,şi s-au bălăcit în aburi ca să atenueze penibilul ce să mai zicem…Casă de piatră şi mai înaltă decât a vecinilor!

  • y Răspunde

   Cred că n-ai prins ideea. La certezanul ăsta au contat banii cheltuiți. Repetat de mii de ori la nuntă și boldat în text. Ca să moară vecinul. Și de ciudă tot satul. Știi eu nu o să înțeleg la oamenii ăștia ceva. Bravo lor, muncesc, câștigă bani. Chiar este de admirat. Dar acum câțiva ani am asistat la o discuție în Certeză: “Auzi tu, ce nuntă mare a fost dumineca. Da măi, mulți nuntași, peste o mie și să știi că fata are trei case și feciorul două”. Să-mi explice cineva la ce le trebuie 5 case. Zilnic se mută?

 10. SANTA CLAUS Răspunde

  PRECIS CA A FACUT BANI DIN MUNCA CINSTITA…………” CA DE OBICEI “……….ANIMAL PLANET

 11. Norick Răspunde

  Oare cand o sa citim un titlu de genu’ : ” un osan din SM a primit premiul Nobel …”

 12. 007 Răspunde

  -Casa de piatra si mult noroc tinerilor!
  P.S.!.Totusi,oare de ce nu vad nicio diferenta intre nuntile tiganesti din Ferentari-Bucuresti,si unele din Oas?!No Offence !
  P.S.2.Din punctul meu de vedere nunta trebuie sa fie un act familial cu putini prieteni alesi si nu una materialista cu sute de oameni .Dar asta-i pentru cei care mai au ceva in buzunar si desigur IN CAP.

 13. y Răspunde

  @norick să știi că acum vreo zece ani m-am întâlnit cu un patron oșan semianalfabet care afirma mândru că a rezolvat permisul auto în regim de urgență și el nici măcar nu era în țară, era la Paris în perioada aia. Acum nu știu dacă se mai poate, cred că nu, și nu știu dacă este și adevărat. Dar știi oșenii ăștia cred că sunt superstresați cu banii, nu se bucură de ei. Și vorba aia, după cheful ăsta monstruos merg și se culcă în spate în anexă. Știi cum se spune pe la noi – Ebül szerzett jószág ebül vész el. Să nu am dreptate.

  • Norick Răspunde

   @y: poveşti şi zvonuri de genu’ şi eu am auzit destule. Nu ştiu ce valori au , dar să-ţi răspund la fel: nem zörög a haraszt…. 😉

 14. aldair Răspunde

  Va rugam : Tempo! Tempo! nu e nimic de vazut aici !!! tempo tempo !!!

 15. pcr Răspunde

  osan osan dar va deranjeaza,invidia e la maxim,cu 4 sau 8,clase,dar va deranjeaza,,,,(PUTORILOR)

  • y Răspunde

   Keep calm. Nu mă deranjează, invidiez forța de a lucra și de a face bani. Dar atât, că nu-i văd să se bucure de ce au și eu de ex. nu vreau ca în living să am pictat Mona Lisa mai mare ca originalul. Și prefer să mă culc liniștit, am bani și tot ce-mi trebuie , dacă vreau mă duc cu familia oriunde. Dacă mă duc la Londra nu dorm sub pod și nu spăl vase etc ci vizitez ce este de vizitat. Alți români care au văzut prima dată casele din Certeze s-au mirat. Mai ales că nici nu stau în ele oamenii. În loc să facă ceva concret să facă locuri de muncă de ex. investesc în case. Daciada caselor. Să facă de mine.

  • Norick Răspunde

   Easy hombre. Nu e’ invidios pe voi nimeni ! Aici ma refer la cei cu IQ peste 100 …. :-)))))))

   • Norick Răspunde

    P:S. chestia cu “puturos” de la un osan este mai mult ca amuzant… :-))))

   • Ion de la Raion Răspunde

    IQ peste 100?La oseni?Cum ai calculat?Dar sincer!Marimea pantofului stâng+marimea pantofului drept+marimea sutienului nevestei?(40+40+36=116)

    • y Răspunde

     IQ-ul lor se măsoară în grade, știi tu de ce. Pentru că în afară de pocăiți ceilalți de mic copil au urme de sânge în alcoolul din vene.

     • Pista

      Abia acuma inteleg de ce majoritatea nici nu-s racordati la Apaserv!De spalat nu prea se spala,iar de baut cu atât mai putin!Pentru ei apa e otrava curata!

    • Norick Răspunde

     N-am scris cu niciun cuvant, ca ar avea IQ peste 100. Reciteste-o.. 😉
     Dar calculatia ta mi-a placut tare… :-.)))

 16. dristor nistor Răspunde

  prosti , tarani de cacat , unul cu scoala .. nu se sparge in figuri in romania , de ce nu a facut nunta in franta lui de figuri , cine stie citi romanasi au lucrat pt el si nu au fost platiti , nu plingeti cind vine anaf-ul peste voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.