Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Curățenie după ploi și vijelii. Primăria a îndepărtat urmele furtunii

Curățenie după furtună. Primăria Municipiului Satu Mare, prin Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat (SADPP) și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a făcut verificări în teren, ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate în ultimele zile pe raza municipiului Satu Mare.

Luni, 18 septembrie, angajații Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat au verificat mai multe zone din municipiu, solicitând firmelor cu care există încheiate contracte în acest sens să intervină pentru decongestionarea zonelor blocate de copaci sau de crengile acestora.

De asemenea, având în vedere că, în timpul furtunii ar fi putut fi afectate și rețelele de electricitate, telefonie și cablu, li s-a solicitat furnizorilor acestor servicii să verifice rețelele și să dispună relocarea cablurilor care au ajuns pe carosabil sau trotuare, pentru a nu reprezenta un pericol pentru cetățeni.

“Din fericire, Satu Mare nu a fost lovit atât de puternic de furtună ca și alte orașe din vestul țării. S-a intervenit și se va interveni în continuare pentru decongestionarea zonelor blocate de crengi și pentru preîntâmpinarea evenimentelor nedorite”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Rugăm cetățenii municipiului Satu Mare să ne transmită sesizări cu privire la eventualele zone în care au fost înregistrate incidente ca urmare a fenomenelor meteologice, pe adresa [email protected] sau în scris la Serviciul de Relații cu Publicul (parter, camera 11).

Sursa Primăria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.