Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

,,Dorel” în acțiune: A dat cu un Compactor peste o mașină parcată

,,Dorel” nu a mai reusit sa manevreze un compactor, iar utilajul a intrat din plin într-o masina parcata, pe care a distrus-o. Incidentul s-a produs pe raza localității Tășnad. Soferul buldozerului a fost verificat de polițiști, oamenii legii constatând că acesta nu deține permis de conducere de nicio categorie.

La data de 26 septembrie, în jurul orei 11.20, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Tășnad, au fost sesizați telefonic despre faptul că pe o stradă din orașul Tășnad, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Deplasându-se la fața locului au constatat că un vehicul de tip Compactor, folosit la lucrări de reabilitare drumuri, condus de un bărbat, de 55 de ani, din comuna Marca, județul Sălaj, a acroșat în timpul efectuării unor manevre, un autoturism staționat pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că persoana aflată la volan nu deține permis de conducere de nici o categorie, de asemenea vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat, astfel că s-a întocmit dosar penal pentru cele două infracțiuni.

De asemenea, s-a constituit dosar penal și administratorului firmei, care deține vehiculul, pentru încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.

Sursa IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.