Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Captură! Un sătmărean a fost reținut pentru contrabandă cu țigări și combustibil

Polițiștii din Satu Mare au ridicat 16.360 de țigarete de contrabandă, care erau disimulate în caroseria unei autoutilitare. Bărbatul care le transporta a fost reținut.

La data de 26 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au oprit în trafic un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Satu Mare, care conducea o autoutilitară.

În urma controlului, polițiștii au descoperit 16.360 de țigarete provenite din Ucraina, care erau disimulate în caroseria autoutilitarei și 70 de litri de combustibil lichid, pentru care nu deținea documente legale.

Bunurile identificate au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoutilitara folosită la săvârșirea infracțiunii a fost indisponibilizată.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunerea de a se lua măsuri preventive, sub aspectul comiterii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Traian Bisexu Răspunde

    Paguba se ridica la valoarea prejudiciului din dosarul Microsoft in care au fost ”condamnati” prietenii lu’ Basexu la cate doi trei ani de bulau,din care vor executa o treime dupa care se vor bucura de milioanele furate de la stat ??Asta trebuie musai bagat jos si condamnat la cel putin 5 ani de zdup,drept exemplu !Trara de kkt !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.