Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Primăria pregătește terenul pentru McDonald’s la intersecția Burdea

Mult așteptatul lanț de restaurante McDonald’s își face încet loc și în municipiul Satu Mare. Conducerea Sătmarului pregătește terenul de la intersecția Burdea și speră ca investitorul să pună cât mai repede în valoare această zonă.
Primarul Kereskeny Gabor spune că s-au făcut mai multe demersuri, având loc discuții cu reprezentanții McDonald’s. În acest sens, urmează ca primăria să organizeze o licitaţie publică pentru dreptul de superficie asupra terenului deţinut în zonă.  Edilul speră ca municipiul Satu Mare să reușească să atragă cât mai repede acest investitor, iar zona de la Burdea să se transforme cât mai repede.
Un singur impediment ar putea sta în calea acestui proiect, și anume samsarii care ar putea să bage bețe-n roate. Cu toate acestea însă, primarul spune că va depune inclusiv plângeri penale dacă cineva va încerca să pună piedici în realizarea acestui proiect, fiind cunoscuți deja samsarii imobiliari din Satu Mare care scot la înaintare bătrâni care să revendice terenurile respective. Deocamdată nu poate fi vorba despre plângeri penale deoarece nu se știe cine va participa la licitație.
Va fi o licitaţie deschisă, un preţ de pornire, dar având în vedere caietul de sarcini, cine vine va trebui să facă acolo un restaurant tip fast food. Asta e ideea. Este un plan urbanistic zonal aprobat acolo. Teoretic poate să vină oricine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Kereskenyi.
Pe terenul de la intersecția Burdea, McDonald’s vrea să construiască un restaurant cu spații de joacă.

9 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce porcărie!
    Să ne scoatem copii la joacă în mireasma îmbietoare de gaze de eșapament cancerigen de la mașinile din cea mai aglomerată intersecție din oraș!
    Asta da viziune!
    Mulțumim tovarășului coi-ca dorel de sătmar, marele vizionar, care s-a zbătut pentru a-și asigura necesarul de pacienți cu boli grave!
    Cuie Moica!

  2. y Răspunde

    Unu, nu uita de minunatele produse fast-food care vor fi comercializate acolo! Numai E-uri fără număr, fără număr. Să aibă endocrinologii pacienți și peste ani! Să nu cumva să mâncăm carne naturală gătită ca pe vremuri!

  3. Satmareanu' Răspunde

    Foarte bine, va creste concurenta sa speram ca acest lucru va duce si la ridicarea calitatii serviciilor din restaurantele satmarene. Succes!

  4. sad Răspunde

    ataaaaat :)))) , gata scriu o carte….. Ori voi sunteti foarte tari de la “portalsm” ori primaria a luat-o razna….atatea chesti noi intr-o singura zi…tare entuziasmat is…. numai vesti bune.
    Ce vorbesti de Bucuresti, deja concuram cu Parisul la cate vor astia sa faca in orasul nostru in urmatori ani

    Dai inainte …. da daca mai facem un sens in fata la Kaufland si dam numele la strada Str. Sensurilor :)))

    • y Răspunde

      @sad, mai corect ar fi Aleea Amețiților. Din atâtea sensuri giratorii ieși din oraș de zici că ești beat.

  5. a-b-c Răspunde

    Sa lasati loc de pasarelele pietonale ce l-ati promis

  6. Doctor Ciomu Răspunde

    Stim cu totii ca este vb de samsarii Michael Muresan zis Power si fostul politist Baica, a carui sotie (culmea) e sefa de serviciu la primaria Satu Mare. Aloooooo DNAAAAAAA????? Unde esti????

    Este strigator la cer ca domnii respectivi nu sunt la prima infractiune de acest gen, iar organele dorm in papuci??!!

  7. laurentiu Răspunde

    Cam cat puteti fii de penibili cu asta: Coica e de vina! 🙂 Mai unu tu esti doar cretin…nu crde ca-ti trece in timp ce i-o sugi lui keserkeni!!! 🙂

    • Unu' Răspunde

      BĂ mirel, treaba cu suptul o faci TU cu MĂ-TA și cu tot neamul tău cretinoido-bolșevic!
      CUIE MOICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.