Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

UPDATE. Casă incendiată de fostul concubin. O femeie şi copilul ei, la un pas să moară arşi!

UPDATE. O casă din oraşul Negreşti Oaş a fost incendiată de un bărbat, supărat pe fosta lui concubină. În imobil se aflau femeia şi copilul ei, care au avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că au suferit atac de panică. Erau să moară arşi. Evenimentul a avut loc în data de 31 august şi a fost scos la lumină de abia astăzi, la o zi după reţinerea făptuitorului.

“La adresa menționată s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș și o ambulanță SMURD tip EPA, în vederea acordării îngrijirilor medicale în caz de necesitate. La momentul sosirii, incendiul se manifesta la acoperișul casei, iar persoanele surprinse de incendiu au reușit să se evacueze. Concomitent cu stingerea incendiului de către pompieri, echipajul medical a acordat îngrijiri medicale unei femei și unui copil care au suferit atac de panică, pe care i-a transportat ulterior la Spitalul Negrești Oaș”, au precizat pompierii.

Din primele cercetări a ieșit că incendiul ar fi fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, dar după extinderea cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre o mână criminală. Adică fostul concubin a dat intenţionat foc case în care se afla femeia şi copilul ei.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 m2 și alte materiale combustibile. Pagubele s-au ridicat la 30.000 de lei.

Bărbatul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore.

“În cursul zilei de ieri polițiștii negreșteni au reținut pentru 24 h un bărbat de 48 ani, din localitatea Negrești Oaș, bănuit că ar fi pus foc intenționat la locuința fostei sale concubine din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe fondul unui conflict mai vechi, legat de unele pretenții financiare, bărbatul, în noaptea de 30/31.08.2017, a provocat incendiu la locuința femeii, creându-se un prejudiciu în valoare de aproximativ 30 000 lei”, a precizat Poliţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.