Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Adrian Marc, drum liber spre șefia Spitalului Județean Satu Mare

Lupta pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Satu Mare pare să se fi încheiat mai repede decât s-ar fi crezut inițial. Înainte de startul propriu-zis al concursului se anunțase o luptă strânsă între actualul și fostul manager al unității spitalicești, Adrian Marc, respectiv Camilo Coste însă, pe ultima sută de metri, unul dintre candidați nu a mai ajuns în fața comisiei de evaluare.

În cursul zilei de astăzi, în fața comisiei de concurs s-a prezentat un singur dosar, cel al lui Adrian Marc, iar în urma evaluării dosarului, actualul manager interimar rămâne singurul candidat pentru șefia Spitalului Județean.

Așadar, în lipsa celui de-al doilea candidat, Adrian Marc are drum liber spre șefia Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

5 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Unii zici că s-au născut să fie pururi șefi.

  2. Dr.Mengele Răspunde

    Nu io fi gasit dosarul celuilalt candidat?! Cum oare? Sa fi plecat doctoru’ cu el, asa brusc, subit si dintr-o data?! Tot ce se poate…

  3. cetatean Răspunde

    Mai mult teatru decât la Teatrul de Nord!

  4. bubulina Răspunde

    Se dovedeste ,,ca Coste,, este un nimen-n drum, un las, la greu a dat bir cu fugitii. Poate primeste functia de ajutor de manager ,,ca cunoaste,, cum sa ameninte,, cum sa isi atinga scopul. Pataki mai bine ar ceda si spitalul, primarului KERESKENYI care ar sti cum sa gestioneze criza.

    • Satmarean Răspunde

      Bubulina, mai multi medici instigati de clanul Anitas au formulat o petitie in care l-au somat pe Pataki, de acea s-a in totalitate statutul lui Coste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.