Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Razie de amploare! Poliția și RAR-ul, la vânătoare de mașini cu defecțiuni

Razie de amploare! Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat ieri, 30 octombrie, o acțiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de defecțiunile autovehiculelor împreună cu specialiști R.A.R., pe raza municipiului Satu Mare.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3 500 de lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce un permis de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Astfel, un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Satu Mare, a condus un autoturism având defecțiuni tehnice grave la mecanismul de direcție, fapt pentru care s-a reținut permisul de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Horti Miklos Răspunde

    Bravo.
    La cele cu volan pe dreapta pe loc as rupe certificatul de inm. in bucati.
    Panaramele soselelor. Sa mearga cu ele in U.K. acei idioti care au inmatriculat.
    Sunt niste kamikaze pe sosele.

  2. gheorghe Răspunde

    Miklos ai perfecta dreptate am si eu un prieten caruia i-am zis treaba asta ,el avand un Audi cu volan pe dreapta,…Lasa mai ca nu-i chear asa…a facut un accident mortal( aomorat doi oameni)…si-a facut masina zob si ce credeti ca si-a cumparat dupa aia???Tot un Audi si tot c u volan pe dreapta.Am fost DOAR O DATA cu el in masina si la depasiri ma intreba pe mine care stateam in stanga…Vine ceva din fata?….Pot sa ies?…Doamne fereste de asa specimene….nu vreau sa mai dezvolt pe subiectul asta….mai bine merg cu bicicleta decat cu masina cu volan pe dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.