Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Bătălie pentru șefia Spitalului Județean. Coste vs Marc

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se pregătește să își aleagă noul conducător. Până în prezent, există doi candidați care aspiră la șefia unității spitalicești, iar termenul pentru depunerea dosarelor este pe cale să expire.

Pentru postul din fruntea Spitalului Județean s-au înscris actualul manager, Adrian Marc, respectiv fostul șef al unității spitalicești, medicul Camilo Coste.

Dosarele de înscriere la cursa pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Satu Mare se mai pot depune doar astăzi, luni, 30 octombrie.

8 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    99,9 castiga Camilo Coste.

  2. satmarean Răspunde

    POATE că noul manager va face ceva concret astfel încât bolnavii care se internează la spitalul vechi să nu mai fie UMILIȚI stând ore în șir la coadă pentru internare, pe un hol insalubru, fără ferestre , fără aer !!!! Oare se gândește cineva din conducerea spitalului că un bolnav nu are putere să stea la rând ore în șir??? Oare e atât de greu să se gândească un loc unde să se facă internarea? de exemplu în holul mare de la parter unde este spațiu destul, este lumină, este aer! chiar nici atât nu se poate face pentru bolnavi???!!!

  3. fane Răspunde

    Lupta se da intre un medic-manager(Coste) si un politician -traseist (Marc)?

  4. Vasile Răspunde

    Coste e un papagal,papici a fost cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.