Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Câinele polițist Ares a făcut demonstrații la o școală din Satu Mare

Câinele polițist Ares a fost vedeta celei de-a doua zi din Săptămâna Prevenirii Criminalității. Astfel, marți, 3 octombrie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat 3 întâlniri cu elevii de gimnaziu, în două școli din municipiul Satu Mare: Școala Gimnazială dr. Vasile Lucaciu și Școala Gimnazială Ion Creangă.

La Școala Gimnazială Ion Creangă polițiștii din cadrul structurilor de Acțiuni Speciale și rutiere au fost prezenți pentru activități demonstrative. Vedeta zilei a fost câinele polițist Ares, care și-a dovedit abilitățile deosebite în prinderea infractorilor periculoși. Peste 500 de elevi, cadre didactice, dar și părinți au asistat fascinați la aceste demonstrații.

De asemenea, cei peste 150 de participanți la sesiunile informative au aflat de la specialiștii prezenți care sunt formele de manifestare ale hărțuirii, dar și modalități concrete prin care pot evita, stopa sau reduce efectele acestui fenomen. Elevii au înțeles că nu doar agresorul și victima sunt importante în această ecuație, ci și martorii care prin reacția lor pot influența ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.