Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

FOTO. Un bărbat mort de beat a speriat locatarii unui cartier

Locatarii unui cartier din municipiul Satu Mare au tras o sperietură zdravănă în după-amiaza zilei de ieri, 3 octombrie. Un bărbat a fost găsit căzut pe marginea unui trotuar și nu dădea niciun semn, stând nemișcat preț de câteva minute bune.

Oamenii au sunat de urgență la 112, însă Ambulanța a fost pusă degeaba pe drumuri, ulterior constatându-se că bărbatul a consumat o cantitate considerabilă de alcool și nu mai putea să stea pe picioare.

Așadar, beția cruntă a unui bărbat a băgat în sperieți un cartier întreg, oamenii crezând minute în șir că asistă la un deces.

 

3 comentarii

  1. ion romanu Răspunde

    Pe bune???
    ” a băgat în sperieți un cartier întreg”… Mai rau ca Click.
    Sincer nu cred ca s-a speriat nimeni, cu atat mai mult un cartier intreg. Eu acum aflu importanta stire despre betia unui om si totusi stau la 100 de metri de zona respectiva.
    Ar fi bine sa revizuiti putin articolele inainte sa le publicati. Sau sa evaluati angajatii ce scriu asemenea ”articole”.

    • y Răspunde

      Sau să angajeze ziariști care știu meserie. Oricum e mai bine decât în ziare gen Cancan unde articolulîncepe cu șoc, nemaîntâlnânit, nu-ți vine să crezi și după ce citești articolul ești mai neștiutor ca înainte.

  2. ElSIEa Răspunde

    a băgat în sperieți un cartier întreg :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.