Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Zona 14 Mai, împânzită de gunoaie. Sătmărenii sunt revoltați

Sătmărenii care locuiesc în zona 14 Mai, continuă să semnaleze problemele cu care se confruntă cartierul de o bună bucată de vreme. Oamenii se plâng de faptul că mai multe zone din cartier sunt inundate de mizeria care se pare că nu prea îi deranjează pe cei responsabili cu întreținerea orașului.

Gunoaie peste gunoaie și mizeria de nedescris împrăștiate pe lângă containerele amplasate în Micro 14, i-a făcut pe oameni să răbufnească și să ceară explicații, pe Facebook: ,,Piața 14 mai. Aș vrea câteva explicații. Mulțumesc, o zi bună!”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Sursa foto – Facebook

3 comentarii

  1. hamster Răspunde

    “Cetateanul ii de vina” – Vasile Fanatan 2017

  2. Mihai Răspunde

    Trotuare din vremea raposatului, distruse, sparte de n-spe ori, astupate cu piatra, si cu gunoaie. Pur si simplu nu se poate circula. Asta-i centrul cartierului. Se curata o singura data pe an in data de 14 Mai , inaintea de depunerea coroanelor.

  3. Atent Răspunde

    Maskulikk si cu Albu aici in domeniul acesta ar trebui sa de a lectii , prin fapte nu prin vorbe , Au trecut alegerile la doamne le din Pnl , a iesit cine trebuie , problemele orale s au rezolvat ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.