Ultima actualizare: ieri, 19:02
Locale

FOTO&VIDEO. Simulatorul de accidente ajunge în centrul Sătmarului. Sătmărenii îl pot testa gratuit

Timp de 3 zile, între 9-11 octombrie 2017, Asociația Rotaract în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare pun la dispoziția elevilor și a publicului larg un simulator de accidente care redă participanților la experiment impactul pe care l-ar resimți în cazul unui accident produs la o viteză de 30 km/h. Acțiunea are drept scop conștientizarea necesității de a purta centura de siguranță în orice condiții, chiar și la o deplasare cu viteză redusă.

Astăzi, 11 octombrie, în ultima zi de testare a simulatorului, IPJ Satu Mare invită publicul larg interesat să beneficieze de această experiență, între orele 13.00-15.00 în Parcul Central din municipiul Satu Mare, unde simulatorul de accidente poate fi încercat de toate persoanele cu vârste de peste 16 ani care nu au probleme medicale deosebite.

Simulatorul de accidente a fost testat în primele două zile de elevii de la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații Ion I.C.Brătianu și Colegiul Economic Gheorghe Dragoș, peste 1000 de elevi, în special din clasele a XI-a și a XII-a având ocazia să experimenteze acest aparat, adus acum pentru prima dată în județul nostru.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.