Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO&VIDEO. Zeci de tineri implicați în accidente. Când centura salvează vieți

Zeci de tineri implicați în accidente. Proiectul „Siguranţa în trafic – Condu prudent! Alege viaţa!” a ajuns la Satu Mare și are ca scop informarea cetăţenilor în legătură cu importanţa purtării centurii de siguranţă şi a conducerii preventive.

Astfel, în această dimineață, luni, 9 octombrie, în curtea Colegiului Tehnic de Transporturi și Telecomunicații ,,Ion I.C. Brătianu” elevii liceului au avut ocazia să testeze un simulator de accidente, pus la dispoziția doritorilor de cluburile Rotaract.

Zeci de elevi ai liceului, în special cei din clasele terminale, au testat pe proprie piele senzaţiile încercate de corpul uman în momentul unui impact la o viteză de 30 km/h.

Proiectul „Siguranţa în trafic – Condu prudent! Alege viaţa!”  va continua și în zilele următoare, mai exact mâine, marți, 10 octombrie, la Liceul Economic ,,Gheorghe Dragoș”, între orele 10.00 și 13.00, respectiv miercuri, 11 octombrie, în parcul din Piața Libertății, în dreptul statuii lui Vasile Lucaciu, în intervalul orar 13.00 – 15.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.