Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Incredibil. Încă un șofer drogat, prins în traficul din Satu Mare

După ce în cursul zilei de 4 octombrie polițiștii au prins un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Nisipeni, drogat la volan, ieri un alt șofer a fost reținut din același motiv.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat, la data de 5 octombrie, în jurul orei 13.13, un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Prahova, din municipiul Satu Mare, fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

Astfel că șoferul a fost testat cu dispozitivul de unică folosință, pentru identificarea substanțelor psihoactive din salivă, rezultatul fiind pozitiv. De asemenea a fost condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe de urină, rezultatul acestora confirmând că bărbatul se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența susbtanțelor psihoactive. Față de șofer s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.

Sursa IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Cod rutier Răspunde

    Daca au terminat de verificat ca …centura avea…itp si rca era valabil….becurile ii ardeau…stingator trusa medicala o avea…abia apoi au vazut ca e drogat….FELICITARI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.