Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Vine iarna. Cod portocaliu de viscol și ninsoare în Satu Mare!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata două coduri portocalii de viscol și ninsori, dar și un cod galben de vânt intens și precipitații mixte.

Prima avertizare meteo, cod portocaliu, a intrat în vigoare de sâmbătă, de la ora 13.o0 și este valabilă până duminică, ora 10:00. Intensificări temporare ale vântului cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h vor fi în special în sud-vestul și în nord-vestul țării.

De duminică, de la ora 10.00 până luni la ora 23.00 va intra în vigoare un cod galben de vânt intens, disconfort termic, precipitații mixte în nord, nord-vest și centru. Toate judetele tarii vor fi afectate. În intervalul menționat, intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, cu viteze la rafală în general între 55 și 70 km/h și local 75…85 km/h. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ, iar din noaptea de duminică spre luni (29/30 octombrie) în MaramureșTransilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

 

5 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Va veni zăpada, va ninge din greu/ Iar Lidl să se deschidă/ Va fi foarte greu!/ Pe Closca un Penny deja s-a deschis/ Dar Lidl rămâne /Și mâine închis!

    • medic Răspunde

      Vorbitul în versuri este un simptom psihopatologic.Nu sunt de specialitate dar ar fi bine să cauţi un specialist poate afli când se deschide LIDL şi în ce stadiu al evoluţiei bolii te afli.Sănătate!

      • medic bun Răspunde

        …cand cineva NU poate sa devina artist se face ‘critic de arta’…

      • Celestina Răspunde

        Nenea medic, m-ai sedus , vreau acum sa te am, sa te simt sa te pupic pe urechi si pe jucausa scula asa de ridicata. Te rog cauta-ma, te vreau.

  2. Trayan Răspunde

    SENZATIONAL, oameni buni , feriti-va ,ascundeti-va, rugati-va, vine tsunami, cutremur la Satu Mare. Vijelie de 45.23 km/ora si poate moderat va fi ploaie, cateva picatuiri. EXTRAORDINAR, NEMAIPOMENIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.