Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Arma crimei din Apa, căutată la containerele din Satu Mare

Arma cu care au fost ucise cele trei persoane din Apa a fost căutată de procurori şi poliţişti la containerele de gunoi din municipiul Satu Mare. Muncitorii Florisal din Micro 16 s-au trezit, ieri, în timp ce descărcau gunoaiele, cu echipe de poliţişti care au făcut verificări.

Potrivit oamenilor, poliţiştii căutau  posibila armă a crimei. Nu se ştie exact cum arată aceasta, ci doar că este un corp dur, putând fi un topor, un ciocan sau o ţeavă.

Deocamdată nu a fost nimeni reţinut în cazul crimei, însă, potrivit unor informaţii obţinute pe surse, cercul se restrânge în jurul unui apropiat al familiei. Se pare că poliţiştii au o anumită pistă, din moment ce au căutat arma crimei în Satu Mare.

Deocamdată foarte puţine informaţii din anchetă au ieşit în mediul public, pentru a nu periclita desfăşurarea anchetei. Au fost vizualizate şi imaginile surprinse de camerele de filmat din comună.

Familia masacrată de la Apa era una înstărită. Oamenii sunt recunoscuţi în sat drept oameni harnici, şi se presupune că omorul ar fi avut loc pentru bani.

5 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Nu e stres avem 4 criminali in judet care nu sunt prinsi deci mai e loc….crima de la Micula…crima de pe dig …crima de la Valea Vinului cu preotul si copilu arsi in masina….acum de la Apa….deci nu e stres …

  2. Alin Răspunde

    De ce sa fie stres..si procuroarea de caz ce se ocupa de crima de pe dig se umfla in pene ca e ca si prins…chestie de zile, se strange latul si tot asa. Da dadea bine in presa…

  3. mipudeco Răspunde

    Un număr mare de camere de supraveghere ar salva județul. Alta metodă nu văd.

  4. Razvi Răspunde

    Bravo lui de dobitoc ! Oamenii care l-au crescut si iau dat viața au ajuns sa fie omorâți de fiul lor care pt bani a făcut ceea ce a făcut rușinea comunei APA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.