Ultima actualizare: ieri, 21:00
Locale

FOTO. Lanţ uman făcut de copiii din Vetiş

Joi s-a desfășurat programul ”Săptămâna Educației Globale”, care a avut ca temă conștientizarea tinerilor cu privire la responsabilitatea lor față de societate: ”Lumea mea depinde de mine”. În localitatea Vetiș, organizatorii au găsit modalități creative de a le explica tinerilor și copiilor tema, și de a îi implica direct în activitatea programului.

Pentru participanții din localitatea Vetiș, programul ”Săptămâna Educației Globale” s-a desfășurat la Căminul Cultural, unde aceștia au avut ocazia să cânte și să recite poezii. Momentul cel mai frumos al programului a fost cel în care tinerii și copiii, împreună, au format un lanț uman.

”Săptămâna Educației Globale” s-a desfășurat la nivel global, prin diferite activități adresate tinerilor și copiilor, având ca scop promovarea politicilor de solidaritate în conformitate cu obiectivele şi principiile Consiliului Europei: respectarea drepturilor omului, democraţie şi coeziune socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pompierii își riscă viața pentru salarii mici. Câștigă jumătate decât ambulanțierii

Pompierii sătmăreni care se deplasează de urgenţă la incendii, intră în foc după victime, merg la descarcerări, scot persoane din...

Închide