Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Filmul crimei din Apa. Varianta şocantă de ultimă oră!

Filmul crimei din Apa. După reţinerea principalului suspect al crimei din Apa, Răzvan Rentea, fiul şi nepotul asasinaţilor, noi detalii ies în spaţiul public.

Procurorii îl audiază şi încearcă să stabilească exact cum s-a petrecut totul.

Conform ultimelor informaţii, el şi-a omorât prima dată bunica, pe Viorica apa, de 80 de ani. Ulterior l-a ucis pe tatăl său. Gheorghe Rentea, de 59 de ani. Pe urmă, criminalul ştia că trebuie să se întoarcă mama lui de la serviciu, de la Trezoreria Satu Mare, cu microbuzul şi că de obicei tatăl său o lua din centrul comunei Apa. Astfel, după ce şi-ar fi asasinat tatăl şi bunica, criminalul s-ar fi dus cu maşina să o ia pe mama lui, a dus-o acasă şi a ucis-o şi pe ea.

Surse apropiate anchetatorilor mai spus că familia Rentea ar fi avut conturi în valoare de 200.000 de euro, care fi fost vizate de băiat. Procurorii vor stabili exact cum s-a întâmplat, şi ce este adevărat.

Răzvan Rentea a fost ridicat astăzi de poliţişti chiar după înmormântarea părinţilor şi a bunicii, şi reţinut.

6 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Indiferent cum erau acei oameni înstăriti sau săraci NIMENI(cu atât mai mult copilul lor)nu are dreptul sa omoare.Astfel de oameni nu merita sa trăiască(să-i mai plătim tot noi si hrana in închisoare!)sau in cel mai bun caz închisoare dar nu oricum ci PE VIATA! !!Azi au fost părinții lui,mâine pot fi eu,tu,vecinul,oricine.Vai Dumnezeule ce sunt in stare unii doar pentru niște nenenoroci de bani!Bunul D-zeu să-i odihnească in pace!!!

  2. pastorita Răspunde

    Cat sange rece!!!! Sa asisti si la funerariile lor????? Sa nu aiba nici o remuscare??? Nimic?? Si in poze se vede cum cainele de urma al politiei sta langa el si nu are nici macar un gest ca ar simti ceva??? Mirosul sigur i-a ramas la locul crimei!!!! De ce nu reactioneaza cainele politist????? Curios!!!! Un caine antrenat bine s-ar fi oprit langa el si ar fi indicat ca el este faptasul!!!
    O tragedie fara margini!!! Parinti distrusi din cauza patimilor propriilor copii!!! Droguri,jocuri de noroc,bautura etc!!!! Sau inmultit bodegile,dealarii de droguri,cazinourile cu pacanele!!! Pt oamenii cu firea slaba acestea sunt surse de venit frumoase!! Dar cate sinucideri si acum crima din cauza acestor distribuitori de iluzii sau faptuit???? Si isi au si ele pacatul lor major!!! O sa spuneti : cine ii pune sa joace,sa se drogheze,sa bea?? Nimeni,este adevarat,este alegerea fiecaruia,dar intr- o tara saraca de ce o firma serioasa da faliment iar distribuitorii de moarte nu???? Vinovatii sunt multi este un lant! Care se rupe intotdeauna la cel slab de inger!
    Si-a macelarit propia familie si inca nu este constient de ce a facut!!!!
    Este inca un om pierdut din cauza patimilor!!!!
    Daca va realiza vreodata,daca,atunci isi va lua pedeapsa cu adevarat! Pana atunci traieste cu impresia ca el a procedat corect si si- a facut dreptate!!!! Ar trebui verificat sala de jocuri unde a acumulat datorii!!! Patronul acestei salii mai poate dormii?? Crede ca nu are si el un aport??? Asta daca este adevarat ca a avut datorii la pacanele cum sa zis!! Poate a vrut banii pt altceva!!! Oricum raman ca niste exemple tragice!!!!!
    Dzeu sa le odihneasca sufletul!!!!

  3. mipudeco Răspunde

    Nu patronii salilor de jocuri sunt responsabili de aceste tragedii, ci aceia care aproba existenta acestor sali de jocuri pe bani si a cămătarilor, un fel de drog puternic. Ei sunt adevaratii criminali din umbra. Răzvan ăsta s-a stricat de cap si o fi fost amenintat de cei carora le-o fi fost dator. Asta nu il scuteste NU DE INCHISOARE unde sa isi ceara tot felul de drepturi. Propun ARDEREA PE RUG! Nu de hotel are nevoie un criminal, ci de o pedeapsa pe masura faptei. Foarte repede, toti nebunii s-ar potoli si ar intelege ca legea si viata trebuie respectate.

  4. Marin Răspunde

    La jocuri mulți bani sunt in joc. Unii se prea îmbogățesc și alții pierd. Ar trebui sa le interzică total.

  5. Andra Răspunde

    Poate a foat amenintat la randul lui si era disperat sa fac rost de bani sa plateasca datoriile
    Oricum este dus cu pluta cum sa iti omori familia pt banuti dute la lucru frate ca tu ti-ai facut datorii tu sa le platesti pacat

  6. maistor kokir Răspunde

    eu unul nu pot intelege cine i-a intunecat mintile in asa hal, se vede ca erau o familie instarita, nu duceau lipsa de nimic, din astfel de medii pot aparea copii cu probleme (droguri,jocuri de noroc ,etc ) , bine a zis acel consatean, asa rushine pt acea comuna n-a existat ,si nici nu va mai exista vre-odata ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.