Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO&VIDEO. Sătmărean revoluționar. ,,A plantat” un brăduț într-o groapă

Sătul de capcanele care se arată pe drumurile din Satu Mare, dar și de unele decizii luate de Primărie, sătmăreanul Ovidiu Zimbru a reacționat și a transmis conducerii municipalității unele aspecte cu privire la problemele orașului. În primă fază, Ovidiu Zimbru a ținut să îi avertizeze pe șoferii care circulă în zona Burdea să fie atenți la o groapă care a răsărit în asfalt și care, spune sătmăreanul, a creat deja nenumărate probleme.

Pentru a arăta cât de mare este groapa în care deja mai mulți sătmăreni și-au rupt mașinile, Ovidiu Zimbru a vrut să acopere craterul, plantând un brăduleț. “Am venit să plantez acest brăduț în această groapă, pentru că ieri am avut ocazia să fac cunoștință cu groapa respectivă. Am vrut să plantez acest brăduleț ca să vadă lumea că ne pasă, dar nu îl pot planta pentru că toate legile sunt împotriva noastră și aș putea fi amendat”, a declarat sătmăreanul Ovidiu Zimbru.

De asemenea, Ovidiu a vorbit și despre principalele probleme cu care se confruntă municipiul Satu Mare: ,,Ce ar fi, domnule primar, să nu se țină Ziua Orașului un an de zile, iar din banii ăștia să facem ceva, să reparăm străzile sau podul, cu banii ăștia se poate face ceva”, a mai spus Ovidiu Zimbru.

 

 

 

9 comentarii

  1. Vero Răspunde

    Asta-i un drogat si betiv! Vine el, mascariciul, sa faca pe revolutionarul! Cu freza lui de Pokemon uitat de 21 de zile in Vaslui!!

    • Vajk Răspunde

      Bai Vero iti dau muie ma tu in 2017 mai judeci oameni dupa cum arata ,ia mars pe pagina lui de facebook sa vezi ce face “OMUL” asta tu in viata ta no o sa faci ce a facut el ,Respect Zimbru nume predestinat fa ce faci ca mult bine faci bravo

  2. M Răspunde

    cum arata asta mai? el vrea sa spuna primarului ce sa faca? vai de capul nostru, pentru un tampit se aduna presa? :)))

  3. pampam Răspunde

    ovidiu zimbru zis bariera a descoperit ce misto e sa fiie filmat si sa se scrie despre el. in curind il vedem in psd 🙂 incurajati-l, astia sunt cei care ne reprezinta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.