Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Bătrân lovit pe trecerea de pietoni, în fața Casei de Modă

Un nou accident în municipiul Satu Mare. Un bătrân a fost lovit în centrul Sătmarului, pe trecerea de pietoni din fața Casei de Modă. Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.20.

Potrivit primelor informații, o femeie aflată la volanul unui autoturism marca Opel, a ieșit de pe strada Horea și, probabil fără să se asigure corespunzător, a lovit în plin un bătrân, pe trecerea de pietoni.

La fața locului a ajuns un echipaj al poliției rutiere, precum și o Ambulanță SAJ.

Vom reveni cu detalii.

 

 

2 comentarii

  1. călin Răspunde

    Nici de aldracului nu se pun semafoare pt. pietoni,,,, repet pentru pietoni, să stea, să apese pe buton, să se facă verde și să nu mai sară pe treceri , dar NU SE VREA.
    Spun asta pt. că trăim și asistăm la zeci de astfel de accidente, dar există o încăpățânare care eu nu mi-o explic.
    Cele 4 treceri de la intersecția Crinul sunt de CAȚAVENCU,.. pe când ajunge un pieton la bordură pornește altul să treacă, când să ajungă la capăt fuge celălalt…….ceva incredibil ce se întâmplă, în special dimineața.

    • Unu' Răspunde

      Adevărul e undeva la mijloc! Ar trebui să aibă grijă și pietonii, dar și unii șoferi exagerează și nu acordă prioritate pietonilor decât când aceștia își iau inima în dinți și forțează trecerea!
      Ar fi necesară prezența unor echipaje de poliție la orele dimineții, să mai salte niște permise pentru a se ajunge la normalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.