Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Fostul șef al securității, afaceri cu alcool în Satu Mare

În primăvara acestui an, Virgil Măgureanu și-a înființat, la Satu Mare, o fabrică de alcool, în asociere cu un fost inspector-șef al Finanțelor Publice locale, trimis în judecată de DNA, în anul 2015, și condamnat, anul acesta, la patru ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la dare de mită și spălare de bani. Ultima afacere pe care a înființat-o Virgil Măgureanu poartă, potrivit datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, numele de SC CODRUL SM SRL, cu sediul social în satul Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare, scrie jurnalul.ro.

Domeniul principal de activitate al societăţii SC CODRUL SM SRL este fabricarea băuturilor, iar activitatea principală declarată este distilarea, rafinarea și mixarea băuturilor alcoolice. Fondatorii firmei, așa cum apare în extrasul de la Registrul Comerțului, sunt Virgil Măgureanu, domiciliat în București, Sectorul 1, și Soos Istvan, domiciliat în Satu Mare, într-un imobil din strada Rodnei, acesta din urmă având, la momentul înmatriculării companiei, și calitatea de administrator, pe o perioadă nedeterminată, mai spun jurnalistii de la jurnalul.ro.

Cu doi ani în urmă, asociatul lui Virgil Măgureanu a fost trimis în judecată de DNA, acuzat că a primit mită, pentru el și șeful său, obiecte de mobilier de la un om de afaceri ce urma să fie controlat de ANAF. La dosarul penal, procurorii au beneficiat de sprijinul ofițerilor de informații de la Direcția Județeană Satu Mare a SRI, iar în iulie, Soos Istvan a primit o condamnare definitivă de patru ani închisoare.

Sursa – jurnalul.ro

6 comentarii

  1. k Răspunde

    SOOS a invatat de la GOVOR cu alcoolul! a avut mentoras bun!

    • hamster Răspunde

      Una ii sa te ocupi cu asa ceva in anii 90 si alta in 2015. Mare bolovan ii daca a crezut ca scapa.

    • Alex Răspunde

      Doar in acte figureaza SOOS ca asociat!!!in realitate asociatul acoperit e excrocul liber Govor!!

  2. Vasile Răspunde

    Deci, afacerile lui Govor din anii 90 cu Roxalcom, traficul de alcool, au fost defapt afaceri acoperite ale SRI și Virgil Măgureanu din care probabil s-a finantat campania electorală a lui Ion Iliescu și Nastase din 2000.
    http://investigatiism.blogspot.ro/2015/01/cine-este-virgil-magureanu-protectorul.html

  3. Hytman Răspunde

    Verificati averile lui Govor , Soos, Ciocan, Fedorca si o sa vedeti minunatii de palate, mertzane si afaceri de tot felul.

  4. Mitica Răspunde

    Alcool pentru alții, fără număr, ca el ii tare,, trotios,, sa mai poată consuma! O să-l scoată natura din sistem, în curând, ca noi l-am tolerat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.