Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Incredibil. Suspectul din Apa s-a plimbat printre poliţişti când părinţii zăceau asasinaţi

Imagini de-a dreptul incredibile au fost surprinse de reporterul PortalSM în dimineaţa în care au fost descoperite cele trei cadavre din Apa.

Răzvan Rentea, fiul celor asasinaţi, s-a plimbat printre anchetatori, a auzit aproape tot ce au vorbit. El a fost lângă vecini şi reprezentanţii presei adunaţi pentru a transmite informaţii. Aproape nimeni nu s-a gândit atunci că principalul suspect este chiar băiatul celor omorâţi.

Criminaliştii însă au fost precauţi din primele clipe şi nu i-au permis să intre în curtea părinţilor până când nu au ridicat toate probele, au adunat toate informaţiile. Astfel după ce au văzut că Răzvan Rentea se comportă ciudat şi nu are un alibi pentru seara omorului, au audiat şi alţi martori, au văzut că el este principalul suspect. Însă după ce au primite rezultatele probelor ADN au decis să îl reţină.

 

Filmul crimei din Apa

După reţinerea principalului suspect al crimei din Apa, Răzvan Rentea, fiul şi nepotul asasinaţilor, noi detalii ies în spaţiul public.

Procurorii îl audiază şi încearcă să stabilească exact cum s-a petrecut totul.

Conform ultimelor informaţii, el şi-a omorât prima dată bunica, pe Viorica apa, de 80 de ani. Ulterior l-a ucis pe tatăl său. Gheorghe Rentea, de 59 de ani. Pe urmă, criminalul ştia că trebuie să se întoarcă mama lui de la serviciu, de la Trezoreria Satu Mare, cu microbuzul şi că de obicei tatăl său o lua din centrul comunei Apa. Astfel, după ce şi-ar fi asasinat tatăl şi bunica, criminalul s-ar fi dus cu maşina să o ia pe mama lui, a dus-o acasă şi a ucis-o şi pe ea.

Surse apropiate anchetatorilor mai spus că familia Rentea ar fi avut conturi în valoare de 200.000 de euro, care fi fost vizate de băiat. Procurorii vor stabili exact cum s-a întâmplat, şi ce este adevărat.

Răzvan Rentea a fost ridicat astăzi de poliţişti chiar după înmormântarea părinţilor şi a bunicii, şi reţinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.