Ultima actualizare: azi, 15:35
Locale

FOTOPLAN. Începe construirea unei fabrici de 44 de milioane de euro în judeţ.  600 de locuri de muncă

Elveţienii de la ALU MENZIKEN încep construirea unei fabrici de 44 de milioane de euro în localitatea Medieșu Aurit. Firma a obținut recent un credit de 25 de milioane de euro de la BERD, fiind în faza de organizare de șantier.

Investiţia se preconizează a se finaliza în anul 2018, în prima etapă vor fi construite 2 hale de producţie, care ulterior vor fi extinse, iar numărul de angajaţi va ajunge la peste 600.

Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler, altele).

ALU MENZIKEN mai are o fabrică similară în Maramureş.

6 comentarii

 1. Pcr Răspunde

  Cu cine o sa lucreze ????

 2. Desideriu Răspunde

  Cu clasa muncitoare

 3. parere Răspunde

  Toxic dar e ceva, probabil e mai modern fata de 23 august…totusi o multi-nationala pentru tinerii de la noi din judet sa vina si ei inapoi cand? toti sunt prin timisoara, bucuresti, cluj…in satu mare raman incet incet doar oamenii mai invarsta…ceva loc cu birouri in domeiul it, call-center-uri sau domeniul automatici, robotica etc.

 4. Geo Răspunde

  Da, ar fi foarte bine.

 5. toxic Răspunde

  numai firmele care sunt fugarite de la ei din tara vin la noi.toate care polueaza si unde mediul de lucru e toxic.cititi putin despre turnatoriile de aluminiu si o sa vedeti ca e unul dintre cele mai toxice metale.asa ca nu va bucurati prea repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. A început tăierea porcilor. La bloc!

Una dintre meseriile cu tradiție practicate în sezonul rece, dar mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă este fără doar...

Închide