Ultima actualizare: azi, 21:29
Locale

FOTO&VIDEO. Familia masacrată de la Apa era înstărită. Crimă pentru bani?

Familia masacrată de la Apa era una înstărită. Oamenii sunt recunoscuţi în sat drept oameni harnici, şi se presupune că omorul ar fi avut loc pentru bani.

Familia Rentea din Apa avea o casă impozantă şi îşi ajuta copiii. Gheorghe Rentea (59 de ani) a fost şef de sală la restaurantul Dacia, iar vecinii spun că ar fi primit bani frumoşi din vânzarea de acţiuni. Acum el era pensionar şi avea probleme cu inima. Niculina Rentea (56 de ani) era angajată la Trezoreria Satu Mare. Mama femei, Viorica Apan, (80 de ani) locuia cu ei.

Din primele informaţii se pare că ei au fost văzuţi ultima dată aseară. Azi dimineaţă Gheorghe Rentea trebuia să îşi ducă soţia la muncă, după care să se întâlnească cu un vecin. Văzând că nu mai apare, vecinul s-a dus la familia Rentea şi i-a descoperit întinşi pe jos, cu lovituri pe faţă şi mult sânge. El a alertat vecinii şi poliţia. Cei doi soţi erau lângă garaj, în partea din spate a casei, iar bătrâna era în casă.

Fiind o familie înstărită, se presupune că autorul sau autorii crimei ar fi căutat bani, acesta fiind mobilul crimei.

Între timp, procurorii şi poliţiştii verifică toate pistele pentru a identifica autorul/autorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mihai Huzău: Da, vreau patinoar în Satu Mare!

Consilierul local ALDE Mihai Huzău i-a răspuns pe facebook primarului Kereskenyi Gabor, care l-a acuzat că nu vrea patinoar în...

Închide