Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Tineri prinși în timp ce fumau marijuana în spatele școlii ,,Constantin Brâncoveanu”

Un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a surprins, vineri, 10 noiembrie, în spatele Școlii Gimnaziale ”Constantin Brâncoveanu”, șase tineri care consumau substanțe etnobotanice. Asupra lor, polițiștii locali au găsit țigări și mai multe pliculețe cu substanțe etnobotanice.

Cei șase tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, au fost conduși la sediul Poliției Locale, care a sesizat Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.

Prezența echipajelor Poliției Locale în zona școlilor a fost intensificată de la începutul anului școlar, tocmai pentru a garanta siguranța elevilor. În acest caz nu a fost vorba despre elevi care frecventau Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”, însă datorită faptului că patrula de poliție se afla în zona școlii s-a reușit depistarea acestor tineri.

Acest caz confirmă încă o dată necesitatea aplicări măsurilor pentru creșterea gradului de siguranță în perimetrul școlilor, prin activități preventive specifice, monitorizarea unităților de învățământ, includerea unităților identificate cu grad de risc în intinerariile de patrulare, adaptarea dispozitivelor de ordine și siguranță publică în funcție de situația operativă.

Sursa – Primăria Satu Mare

 

 

 

 

10 comentarii

 1. cetateanul relaxat Răspunde

  Felicitari! In ciuda unei campanii fatise de blamare dati inca o data dovada de seriozitate,responsabilitate si profesionalism!

 2. Unul Răspunde

  Sa mearga Crima Organizata si la barul de langa Turnul Pompierilor, in spatele Liceului Doamna Stanca. E plin de droguri si acolo. Urgent !!!

 3. doctoru' Răspunde

  vreti sa denigrati scoala sau ce articol este acesta? in acea scoala sunt clasele 1-8 si nu cred ca au elevi care au ramas repetenti 2 ani. se putea scrie ca au fost prinsi in centrul nou.

 4. una Răspunde

  bine zici unu sa vina la turnu pompierilor si in fata scariii de pe horea sta o femeie mai invarsta imbracata in negru sau o fata tinerica de dimineata pana seara si vara si iarna ar trebui legitimate cu ce scop stau doar au un motiv nu????? sa vedeti scolari cum circula acolo

  • mipudeco Răspunde

   De școlari, numai de bine! Nu ai voie sa le spui nici du-te mai încolo, ca iți sar în cap!
   Educația de astăzi este făcută praf de părinții care nu mai cred în necesitatea existenței școlii și a disciplinei. Peste ani, copiii lor îi vor trata cu indiferență sau cu pumnul și abia atunci își vor da seama că de educație și disciplină este nevoie mereu.

 5. Alex Răspunde

  Oare care este diferenta dintre cele 2 substante specificate in aceasta stire. Si ce legatura are una cu alta ?

 6. Alex Răspunde

  Politia stie bine cine sunt vanzatorii de etnobotanice doar ca ii impiedica cica ”legea” sa ia masuri. ”Domnii” de la putere ar trebui sa schimbe repede degea aia proasta doar ca nu tare au timp de copiu vostrii. Trist dar adevarat

  • mipudeco Răspunde

   Azi, în Piata Somes: plin de TZIGY. Nimeni nu se sinchisește (mă refer la factorii de ordine).

 7. Toader Răspunde

  Cine i-a învățat să fumeze marijuana? Cine le-a dat materialul… bănuiesc ca știe jumate orașu. Rușine, și să-i mănânce bolile grave pe complicii din instituțiile care sunt părtași la aceste nemernicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.