Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Director nou la APIA Satu Mare. De la sport la agricultură

În această după-amiază, marți, 12 decembrie, la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Satu Mare, prefectul Darius Filip a dat citire, în prezenţa  angajaţilor APIA, ordinului de detaşare a directorului de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare, Virgil Dragoş la Centrul judeţean Satu Mare al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură . Astfel, Virgil Dragoş va exercita funcţia de director executiv al APIA pe o perioadă de şase luni.

Cu acest prilej, prefectul a felicitat noul director, i-a urat mult succes în noua funcţie şi le-a recomandat celor prezenţi să fie deschişi faţă de conducere şi să nu uite că o instituţie e ca o familie ţinând cont de faptul că îşi petrec cel puţin opt ore zilnic împreună iar comunicarea este foarte importantă pentru a funcţiona ca o echipă.

Sursa – Instituția Prefectului

18 comentarii

  1. Renul Răspunde

    Ce rusine, doi lipitori de afise, prefectul si noul director , o rusine votati psd

  2. pricop Răspunde

    De admirat pesedistii astia ca se pricep la toate numai directori sa fie. Unde a fost director Virgilus se cistiga putin, aici e bine si prefectul e multumit

  3. Jackie Kocsan Răspunde

    Deci nu vom avea apa curata in veci. :-))

  4. cetatean Răspunde

    Numire” marca PSD”! Ar fi foarte interesant sa-i cunoaștem totuși “meritele” profesionale in domeniul in care a fost numit!E post public deci sa știe și votanții!La PSD-iștii aștia ce conteaza pregatirea omului, mai presus de toate e școala PSD.RUȘINE!

  5. Vero Răspunde

    Un lingator al lui Valer Marian , Govor Mircea si acum al tovarasei de partid Aurelia Fedorca! PSD-ul promoveaza incultura, promoveaza incompetenta!

  6. Fan Dorel Răspunde

    Uite cum se promoveaza osenii intre ei! Penalul Filip Darius cel care la ajutat pe Mircea Ardelean sa dea concurs la Primaria Turulung. A dat examen in locul lui Mircea Ardelean!! Fapte penale! DNA Oradea are cunostinta de aceste fapte!

  7. Psd Răspunde

    Nevasta prefectului angajata la Consiliul Judetean la arhitectul sef, cumnata prefectului angajata la Consiliul Judetean la directia de dezvoltare a proiectelor regionale. DNA verifica aceste lucruri! Angajari si trucari de concursuri! Masluiri si trantiri de concursuri! Subiectele date inainte de examen, iar candidatii naivi mergeau ca prostii sa dea examen la institutiile publice.

  8. Copilasi odoreu Răspunde

    Verificati cum a dat Virgil Dragos concurs la Directia Tinerilor cu Sport! Examene masluite! Asta este lumea in care traim! Plin de pupincuristi, care lipesc afise, care sunt promovati pe competente de partid, nu pe alte competente !!! Rusine PSD!!

  9. Falco Răspunde

    Catastrofal pentru PSD Satu Mare. Sa pui director la APIA pe Virgil care habar nu are de subvenții în agricultura și scheme de finantare…chiar nicio urma de competenta și legătură cu agricultura!!! Regret ca am votat acest partid… dar a fost ultima data!!! (directorii adjuncți Mihalca și Lazin îl termina pe copilul asta!!!!)

  10. pastorita Răspunde

    Ce o sa ajunga orasul Satu Mare??? Sunt interese grele la mijloc dragi cetateni!!!!
    Mai stie cineva ce si unde se fac extractii,forarii,gaze de sist,ceva???? Orasul ( cetatenii) primeste ceva??? Daca da,unde merg banii???
    Ar fi un subiect jurnalistic fff bun!!! Asa ca asta e motivul bun,pt a pune oameni nepregatiti in posturi cheie! Dar saracii nu isi dau seama ca nu sunt decat niste pioni de sacrificiu!!!!

  11. DAC BULIBAS- A LU' PIGUS Răspunde

    Se duce dracu’ tara asta !!

  12. pricop Răspunde

    Voi astia de la portarsm poate aveti curiozitatea sa il intrebati pe directoras cite ceva despre cu ce se ocupa apia. aia ar fi o stire. Saracul directoras cite picioare in cur a luat pe vremuri de la senatorul nebun

  13. Satmareanul Răspunde

    A luat sau nu … este director, si voi astea care comentati votati in continuare PSD ca si asa uitati de lucrurile pe care le fac in timpul votului, Tineretul din PSD este invatat sa joace dupa cum fluiera batranii.
    Bravo PSD bravo satmareni! Voi ati votat si tot voi comentati !

  14. Tyago Răspunde

    Institutia care colecteaza fonduri pentru partid si-a schimbat directorasul. Cu ordin din Capitala, ca la fiecare centru Apia sa fie instalati oameni apropiati partidului care aa aduca banetul la cosul partidului. Ca doar vin campaniile electorale din 2020

  15. ROMAN Răspunde

    Mihalca ai fost neorientat. Ai protestat alaturi de sindicate privind legea salarizarii.Ti-ai taiat singur crca de sub picioare. Pacat ca experienta ai destula.Articolele de presa in care ai comentat despre salarii ti-au fost potrivnice. Stiai ca vorba iesita nu se mai intoarce. Omul invata cat traieste.

  16. Copilasi odoreu Răspunde

    Hotii din PSD isi baga beizadele de lipitori de afise in toate institutiile!

  17. Legis Răspunde

    DRAPELELE TREBUIE ASEZATE INVERS.E XISTA NORMA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.